Keswin Corporaal sluit zich aan bij been mc als Manager

16 augustus 2018 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Meer nieuws over

Been management consulting (been mc) heeft een nieuwe Manager aangetrokken: Keswin Corporaal. De ervaren professional is afkomstig van Accenture, waar hij verschillende management en consultingrollen heeft vervuld. 

Kewsin Corporaal kan bogen op een krappe tien jaar aan professionele ervaring, zowel binnen als buiten de adviesbranche. Hij maakt de overstap naar been mc vanuit Accenture, waar hij ongeveer vijfenhalf jaar werkzaam was. De afgelopen drie jaar fungeerde hij als Manager Supply Chain & Operations Strategy en heeft zich vooral bezig gehouden met operations & sourcing. Daarvoor was hij bij de zakelijk dienstverlener drie jaar actief als Consultant.

Eerder werkte hij circa drieënhalf jaar voor kopieermachinespecialist én dienstverlener Océ als inkoper. Corporaal was onder meer verantwoordelijk voor de acquisitie en continuïteit op de lange termijn van de levering van onderdelen en grondstoffen voor tonerfabrieken en hield zich op strategisch niveau bezig met onder meer voorraadbeheer, procesverbetering, risicobeheer en contractering. 

Voorafgaande aan zijn professionele loopbaan studeerde Corporaal aan de Universiteit van Tilburg, waar hij een Bachelor in Business Studies behaalde en twee jaar later ook een Master in Logistics & Operations Management. Gedurende zijn master studeerde hij eveneens een half jaar aan de Universiteit van Zaragoza in Spanje. Corporaal begon zijn professionele carrière bij Purspective, een internationaal inkooptrainingsinstituut. Hier was hij in totaal bijna twee jaar in dienst. Corporaal: “Na mijn afstuderen ben ik blijven werken voor Purspective. In deze periode bleef ik werken aan het Purchasing Excellence 2-programma en nam ik een gedeeltelijke verantwoordelijkheid voor het Purchasing Excellence Publiek-programma.”

Keswin Corporaal sluit zich aan bij been mc als ManagerBij het adviesbureau uit Badhoevedorp, dat zich richt op het doorvoeren van prestatieverbeteringen en het realiseren van duurzame verandering in organisaties, is Corporaal nu aangesteld als Manager. Corporaal geeft aan het naar zijn zin te hebben bij zijn nieuwe werkgever en bovendien voldoende tijd te kunnen vrijmaken voor zijn persoonlijke passie: “Ik hou van actief bezig zijn, speel al twintig jaar waterpolo en mix dat met allerlei andere sportactiviteiten.” 

Hart voor de sport

Mogelijk draagt die gemeenschappelijke interesse van beide partijen in het bijzonder bij aan de goede sfeer, want ook vanuit been mc wordt sport- en in het bijzonder waterpolo een warm hart toegedragen. Naast dat been mc voor hun jaarlijkse inspiratiedag oud-topsporters als sprekers uitnodigt, ondersteunt het adviesbureau ook de Nederlandse waterpolomannen tijdens de kwalificatieperiode voor de Olympische Spelen van 2020 in Tokio.

Met de komst van Corporaal zet been mc zijn eerdere wervingsinspanningen van dit jaar voort. In het eerste half jaar van 2018 werd het team reeds uitgebreid met vier nieuwe professionals. In januari begonnen Iris Valk, Roderick Oe en Marieke Siero en Tosca Spee sloot zich enkele weken later aan bij het bureau als HR & Operations Manager.

Lees ook: Voormalig Olympisch zwemkampioene Hinkelien Schreuder naar been mc