Been Management Consulting

Been Management Consulting helpt bij het versnellen van strategie-executie en transformaties. Niet vrijblijvend en op een afstand, maar betrokken en midden in de organisatie, met eigenaarschap en ondernemerschap.

Onze huidige maatschappij en de tijd waarin we leven kent zo veel disruptieve ontwikkelingen – denk alleen maar aan technologische, ecologische en economische ontwikkelingen – dat iedere organisatie en ieder individu genoodzaakt is zijn positie regelmatig opnieuw te bepalen.

Bij Been Management Consulting willen we impact voor onze klanten maken op een manier die recht doen aan de grote disrupties van deze tijd. Om die reden hebben we de ambitie om een substantiële bijdrage te leveren aan de Sustainable Development Goals (kortweg de SDG’s). Oftewel Duurzaam van Strategie naar Executie.

Onze ambitie is dat al onze projecten bijdragen aan een duurzamere wereld. Daarbij focussen we op de volgende sectoren: Chemie, Energie, Farma & Life Sciences en Transport & Mobiliteit. Op deze pagina lees je wat dat inhoudt, waarmee wij je kunnen helpen en natuurlijk wie wij zijn.

Onze Sustainable Development Goals

Been Management Consulting zet zich in voor de realisatie van de Sustainable Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties. Dat doen we door onze klanten te helpen te bepalen hoe zij een bijdrage kunnen leveren aan deze doelen en hoe ze duurzaamheid kunnen inbedden in hun organisatie en in hun bedrijfsvoering.

De SDG’s moeten de wereld in 2030 voor iedereen een betere en duurzamere plek maken. Bijna alle landen ter wereld, inclusief Nederland, hebben de SDG’s ondertekend. We gaan graag met jouw organisatie aan de slag.

Been Management Consultants - Sustainable Development Goals

Wat zijn SDG’s

Er zijn 17 SDG’s geformuleerd, daaronder hangen 169 specifiekere targets. De SDG’s zijn bepaald in 2015 en lopen tot 2030. Ze zijn een mondiaal kompas voor mensen en organisaties om om te gaan met uitdagingen als armoede, onderwijs en de klimaatcrisis.

Duurzame missie

Onze missie is opdrachtgevers te helpen bij het realiseren van hun strategische doelstellingen op een manier die past bij de uitdagingen van deze tijd en dus bijdraagt aan de SDG’s. Dat maken we heel concreet. Het is ons doel om in 2024 bij al onze opdrachten een aantoonbare, positieve bijdrage te leveren aan de Sustainable Development Goals.

Dit doen we door onze op maat gemaakte aanpak, schouder aan schouder met onze opdrachtgevers. Altijd met het hoofd en met het hart, omdat we geloven dat een bedrijfsmatige (= hoofd) aanpak altijd gepaard moet gaan met een menselijke (= hart) aanpak.

Been Management Consulting is voornamelijk actief in vier sectoren, elk met eigen SDG’s. De sectoren zijn Energie & Semi Publiek, Farma & Life Sciences, Industrie en Transport & Mobiliteit. Daarbij zetten wij ons in voor de volgende doelen:

SDG’s van Been Management Consultants

Been Management Consulting | Nieuws