Been Management Consulting | Werken bij

Bouw jij mee aan een meer duurzame en inclusieve economie?

Wij zijn op een duurzame missie. Richting 100% positieve impact via onze projecten. Want wij geloven dat bedrijven impact kunnen maken. Door winst en groei te combineren met een duurzame bijdrage aan de maatschappij. Alleen: dat gaat niet vanzelf. Bedrijven moeten daarvoor fundamenteel veranderen. Dat noemen wij Systemic Change. ​ 

Wij helpen bedrijven onbekende paden te bewandelen en doorbraken te realiseren. Samen zijn we op een spannende expeditie. Ook met ons eigen bedrijf. In 2021 bereikten we zelf een belangrijke mijlpaal: we zijn BCorp geworden. Daarmee voldoen we aan de hoogste standaarden op duurzaam, sociaal en transparant vlak. Net als Patagonia, Ace&Tate, Coursera, Ben&Jerry's en 4.000+ andere BCorps. Zo bouwen we samen aan een meer inclusieve en duurzame economie.

Voor onze missie hebben we een divers team nodig. Want: een uitzonderlijke prestatie leveren doe je met verschillende krachten. Met verschillende expertises, achtergronden en persoonlijkheden. Wat we gemeen hebben? We zijn allemaal verderkijkers. We kijken verder dan onszelf en geven om de mensen waarmee we werken. We kijken verder naar hoe het beter kan en helpen elkaar groeien.

En jij, hoe ver kijk jij?

Been Management Consulting | Nieuws