Terugblik op Solid evenement: De toekomst van de financiële sector

14 november 2017 Consultancy.nl 1 min. leestijd

Ter ere van haar tienjarig jubileum organiseerde Solid Professionals begin deze maand een ontbijtsessie. Ruim honderd relaties uit de financiële dienstverlening kwamen op uitnodiging van het adviesbureau in de vroege ochtend bijeen om met elkaar in gesprek te gaan over de toekomst van de financiële sector.

Gastsprekers tijdens het evenement waren Jan Peter Balkenende, voormalig minister-president van Nederland en vandaag de dag partner bij EY, en Farid Tabarki, de oprichter van Studio Zeitgeist en een bekende spreker op congressen en seminars. Zij gaven tijdens de ontbijtsessie hun visie op de toekomst van de financiële sector en gingen in op de veranderingen als gevolg van nieuwe technologieën en thema’s als duurzaamheid, data governance en analytics, drie thema’s die volgens recent onderzoek de branche de komende jaren gaan ontwrichten.

Een terugblik op de hoogtepunten van het evenement:

Solid Professionals levert advies en interim capaciteit aan partijen binnen de financiële sector, met een focus op vraagstukken binnen Finance & Risk. Het bedrijf wordt geleid door partners Wim Meijer, Marcel van Wersch en Hans van Doesburg.

Gerelateerd: Finance & Risk specialist Solid Professionals bestaat tien jaar.