Lisanne Beijk nieuwe adviseur bij House of Performance

27 september 2017 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Per 1 september is Lisanne Beijk bij House of Performance gestart als consultant. Beijk was hiervoor werkzaam als partner en medeondernemer bij advies- en projectmanagementbureau Jonge Honden. 

Lisanne Beijk studeerde in 2011 af aan de Universiteit Utrecht (Master in Beleid en Organisatie). Reeds gedurende haar opleiding deed ze consultancyervaring op binnen SIFE (inmiddels Enactus), een internationale studentenorganisatie voor sociaal ondernemerschap. Na het afronden van haar master, ging Beijk aan de slag bij de Vereniging van Beleggers voor Duurzame Ontwikkeling (VBDO), een vereniging die duurzame beleggers vertegenwoordigt.

In navolging van deze werkstage, sloot Beijk zich in augustus van 2012 als Junior Consultant aan bij Jonge Honden. Opgericht in 2000 en met zo’n veertig professionals in dienst levert het advies- en projectmanagementbureau uit Utrecht aan opdrachtgevers binnen vooral de ruimtelijke sector, zorg, mobiliteit en het onderwijs. Jonge Honden heeft als ambitie om de visie van de young professional op de ontwikkelingen van nu te verspreiden. Ze werken daarom mee aan vraagstukken over stedelijke ontwikkeling, duurzaamheid en nieuwe manieren van werken.

Lisanne Beijk, Consultant Sinds begin 2015 vervult Beijk binnen Jonge Honden de rol van partner en is ze verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en strategieontwikkeling. Als adviseur werkte Lisanne onder andere mee aan de ontwikkeling van de eerste CO2 Smart Grid. Samen met meer dan twintig publieke en private partners (onder meer Tata Steel, EBN en het Rijk) wordt op dit moment een business case ontworpen. Deze heeft als doel een CO2-emissiebesparing van ten minste 6-8 megaton per jaar te realiseren en de Nederlandse havens als grondstoffenhub op de kaart te zetten.

House of Performance

Beijk is nu consultant bij House of Performance (HofP). Het organisatieadviesbureau uit Utrecht ondersteunt opdrachtgevers bij het doorvoeren van strategie en het verankeren van verandering en werd eerder dit jaar door Great Places to Work erkend als een van de beste werkgevers om voor te werken.

In haar nieuwe rol bij HofP zal Beijk zich voornamelijk gaan richten op change, teamontwikkeling en strategie-executie. Met de komst van Beijk werken er ongeveer vijftig professionals bij House of Performance, dat eerder dit jaar reeds werd versterkt door twee nieuwe adviseurs: Ed Goldsteen en Laura Abbink.