Vincent Duits, Michael Gras en Emma Hutschemaekers naar Finavista

30 juni 2017 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Finavista heeft de afgelopen maanden drie nieuwe Business Consultants aan het team toegevoegd. Vincent Duits, Michael Gras en Emma Hutschemaekers hebben in voorgaande jaren ruime ervaring opgedaan in de financiële sector, in het bijzonder binnen het pensioensegment.

Vincent Duits rondde een Master in Business Administration af aan de Universiteit van Amsterdam. Hij besloot een traineeship te volgen van Talent & Pro, een detacheringsbureau in de financiële dienstverlening. Hierna heeft Duits als Senior Projectmedewerker tijdelijke opdrachten vervuld bij zowel een verzekeringsmaatschappij als een pensioenfonds. Vooral zijn kennis op het vlak van LEAN Six Sigma kon hij in deze projecten inzetten om interne bedrijfsprocessen zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Per 1 april van dit jaar is Duits bij Finavista
 aangesteld als Business Consultant. Het financieel adviesbureau uit Utrecht is gespecialiseerd in oplossingen op het gebied van dataconversie en portefeuillerationalisatie, gegevenskwaliteit en procesautomatisering.
Vincent Duits, Michael Gras en Emma Hutschemaekers - FinavistaVorige maand werd Finavista verder versterkt door Michael Gras. Net als Duits is hij hiervoor werkzaam geweest bij Talent & Pro, waar ook hij als Senior Project medewerker zo’n vijf jaar werd gedetacheerd bij diverse opdrachtgevers. Zo werkte Gras onder meer ruim een jaar als contactcenter medewerker binnen verzekeraar a.s.r. en meer dan twee jaar als Coördinator migratie / Medewerker migratie nazorg bij Avéro Achmea. Zijn meest recentelijke opdracht was bij pensioenuitvoerder TKP, in de rol van Product Engineer (Pensioen). Gras is opgeleid tot Actuarieel Rekenaar aan het Actuarieel instituut en behaalde daarnaast een Bachelor in International Hospitality Management.

Tenslotte heeft ook Emma Hutschemaekers zich eerder deze maand als nieuwe Business Consultant aangesloten. Na haar studie Sociologie aan de Universiteit van Amsterdam te hebben behaald, kwam zij in 2014 te werken als Medior Pensioen Consultant bij AP Support. Uiteindelijk bleef ze drie jaar werkzaam bij het detacherings- en consultancybedrijf dat actief is binnen de financiële dienstverlening. Sinds begin deze maand zet Hutschemaekers haar financiële kennis en ervaring in bij Finavista.

Sterke groei

De nieuwe aanwinsten bij Finavista markeren de sterke groei die het kantoor de afgelopen periode heeft meegemaakt. Zo werd het team eind oktober al versterkt met Ron Gerritsen en Menno Polman. Reden voor Finavista om recent te verhuizen naar een groter, nieuw pand aan de Zonnebaan in Utrecht. “We waren uit ons kantoor in Amsterdam gegroeid en we willen nog verder groeien”, aldus Finavista, dat tevens laat doorschemeren op zoek te zijn naar “een aantal gedreven developers met aantoonbare kennis van de Microsoft.NET-Stack.”