Niels Aerts als senior organisatieadviseur gestart bij Wielinq

30 mei 2017 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Wielinq heeft Niels Aerts aangesteld als Senior Organisatieadviseur. Met de overstap vanuit Le Blanc Advies naar Wielinq beoogt Niels Aerts meer opdrachten uit te voeren op het gebied van strategische (digitale) veranderingen.

Niels Aerts (1978) heeft ervaring in profit en not-for-profit omgevingen. Hij begon zijn loopbaan als Rijkstrainee bij Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, om vervolgens de overstap te maken naar de advieswereld. Vanuit O&i was hij betrokken bij verschillende succesvolle opdrachten op het gebied van proces- en verandermanagement, waaronder bij het UWV, de Belastingdienst, Rijkswaterstaat en de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO).

Eind 2010 trad Niels Aerts als Senior procesmanager in dienst bij betalingsspecialist CCV Holland. Bij het bedrijf uit Arnhem droeg hij bij aan de kanteling van CCV Holland naar een meer proces- en ketengerichte organisatie. Niels Aerts was verantwoordelijk voor de end-to-end integratie van de Marketing & Sales met de Services Distributie processen en Onderzoek & Ontwikkeling.

Niels Aerts - Wielinq

Met ruim vijf jaar ervaring op zak als procesmanager in de payments wereld, lonkte wederom de uitdaging en dynamiek van het adviesvak. Na twee jaar verschillende rollen vervuld te hebben op het gebied van analyse, team- en projectleiding in dienst van Le Blanc Advies, maakt Niels Aerts nu de overstap naar Wielinq uit Utrecht.   

Wielinq is een onafhankelijk adviesbureau gespecialiseerd in digitale wendbaarheid en voert opdrachten uit op het raakvlak van business en IT. In de rol van senior organisatieadviseur gaat Niels Aerts zich focussen op veranderkundige vraagstukken in de (digitale) wereld. Bijvoorbeeld rondom strategische koersverandering, organisatiewijzigingen, systeemimplementaties en de samenwerking tussen business en IT. Dit gaat hij doen als adviseur, projectleider of interimmanager.

Afgelopen jaar versterkte Wielinq het team met Marieke Hanegraaf, die als Senior Consultant actief is.