Marieke Hanegraaf start als Senior Consultant bij Wielinq

05 januari 2016 Consultancy.nl

Marieke Hanegraaf is begin deze maand als Senior Consultant gestart bij Wielinq. De voormalig Twynstra Gudde adviseurs maakt de overstap van de interne Adviesgroep van nutsbedrijf Alliander.

Bij Alliander werkte Marieke Hanegraaf (1980) als transitieconsultant voornamelijk aan veranderkundige opdrachten binnen Operatie, zoals leiderschapsontwikkeling, het bevorderen van de samenwerking en het verbeteren van het operationeel management. Ook verzorgde ze de training Veranderkunde voor de trainees. Eerder in haar loopbaan werkte ze voor Twynstra Gudde. Bij het organisatieadviesbureau zat 

Bij Twynstra Gudde zat Hanegraaf in de vakgroep IT en Veranderkunde en was ze betrokken bij opdrachten bij onder andere het UMCU, Kasbank en het voormalige CWI. Ze was in totaal zeven jaar verbonden aan Twynstra Gudde. Ze begon haar loopbaan bij Coöperatie VGZ als Communicatie adviseur, daarna werkte ze een tijdje voor het Ministerie van Sociale Zaken en Infrastructuur. 

Marieke Hanegraaf - Senior Consultant bij Wielinq

In de rol van senior consultant gaat Hanegraaf zich bij Wielinq focussen op veranderkundige vraagstukken in IT-omgevingen. Bijvoorbeeld rondom grote systeemimplementaties en de samenwerking tussen business en IT. Dit gaat ze doen als adviseur, procesbegeleider of tijdelijk manager.

Nieuws

Meer nieuws over