Koos Verkleij en Michaël Verstraeten naar groeispecialist RevelX

07 maart 2017 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Adviesbureau RevelX heeft zijn team versterkt met twee professionals. Koos Verkleij, voormalig Manager bij EY en Michaël Verstraeten, oprichter van diverse ondernemingen, waaronder juridisch platform Startflex, zijn beiden aangesteld als Growth & Strategy Consultants.

Koos Verkleij is een ervaren adviseur en ondernemer met zo’n tien jaar aan management en advieservaring. Na een korte uitstap als zelfstandig ondernemer in het eigen familiebedrijf (Verkleij Veevoeders & Agri Service) besloot hij onlangs om aan de slag te gaan bij RevelX, een bureau uit Amsterdam gespecialiseerd in commerciële vraagstukken, waaronder het ontwikkelen van groeistrategieën, het versnellen van innovatie en de implementatie van sales & marketing transformaties. 

De afgelopen tien jaar deed Verkleij, die bij RevelX is aangesteld als Growth & Strategy Consultant, ruime ervaring op binnen de adviesbranche. Zo was hij van 2012-2014 Manager Advisory bij Big Four accountancy- en advieskantoor EY, en werkte in de jaren daarvoor als Senior Consultant bij The Hackett Group. Hij begon zijn loopbaan in 2007 als (Senior) Business Analyst bij Archstone Consulting (overgenomen door The Hackett Group in 2009), na het behalen van zijn master in Business Economics, Innovation en Technology Marketing aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. René Jongen, partner bij RevelX, over de nieuwe adviseur: “In combinatie met zijn ondernemerservaring is Koos een ideale aanwinst voor het team van RevelX.”

Koos Verkleij en Michael Vertraeten - RevelXMichaël Verstraeten is een jonge ondernemer die al betrokken is geweest bij de oprichting van meerdere bedrijven. Het meest bekend is de legal startup Startflex, een zakelijk platform dat ondernemers op juridisch, fiscaal en notarieel vlak ondersteunt bij het opstarten van hun bedrijf. Verstraeten heeft naast zijn juridische achtergrond – hij behaalde een Master in Rechten aan de Universiteit van Amsterdam – bovendien ruime digital ervaring met het opzetten van nieuwe business en het adviseren van diverse startups. Zo was hij onder meer business developer voor Café Del Mar, voor wie hij een nieuwe digitale strategie ontwikkelde. 

Ook Verstraeten is gestart als Growth & Strategy Consultant. Hij geeft aan waar zijn nieuwe werkgever voor staat: “Growth Entrepreneurs die niet alleen adviseren maar echte hands-on ervaring hebben om groei te realiseren!” RevelX partner Jeroen van der Vlugt vertelt over de nieuwe aanwinst voor het team: “Michaël staat voor echt voor de visie van RevelX: een echte ‘groei-ondernemer’.”

Met de komst van de twee nieuwe adviseurs is het team van RevelX inmiddels uitgegroeid naar in totaal 18 professionals. Daarmee zet het bureau haar groei uit 2016 door – toen werd het team versterkt met de komst van Wiebren ReitsemaMargot Hoogendoorn en Tim Stoffelsen (allen in de rol van Consultant) en werd het partnerteam* uitgebreid met Emilie Huber

“Recentelijk is Matthijs Rosman benoemd tot partner. In de aankomende maanden zullen we een verdere groei van het aantal professionals laten zien”, aldus Van der Vlugt. 

* Het huidige partnerteam van RevelX bestaat uit: Eric de Groot, René Jongen, Marc Douma, Jeroen van der Vlugt, Emilie Huber en Matthijs Rosman.