Ex-BoerCroon Principal Matthijs Rosman naar RevelX

15 januari 2015 Consultancy.nl

RevelX, een commercieel adviesbureau uit Amsterdam, heeft het team begin januari uitgebreid met Matthijs Rosman, die als Associate Partner toetreedt. Rosman was tot voor kort werkzaam als Principal Consultant bij BoerCroon Consulting.

Sinds de oprichting van RevelX minder dan een jaar geleden heeft het bureau een forse groei doorgemaakt. Inmiddels telt het team zo’n 10 adviseurs, daarnaast hebben diverse ervaren adviseurs zich als Associate verbonden aan het advieskantoor.

Na eerder dit jaar het kernteam te hebben uitgebreid met Tim Strengers en Matthijs Groeneveld, die beiden afkomstig waren uit de advieswereld, is nu ook Matthijs Rosman aangetrokken. Rosman werkte de afgelopen tien jaar voor BoerCroon Consulting, waar hij zich vooral richtte op vraagstukken rondom klantgerichtheid, commerciële groei en innovatie. Voordat Rosman in het advies vak stapte vervulde hij verschillende marketing management functies bij onder andere Libertel-Vodafone en T-Mobile. Tevens maakte hij deel uit van een CRM startup.

Matthijs Rosman, RevelX

Bij RevelX gaat Rosman zich richten op groei, digitale strategie en innovatievraagstukken in de retail, financiële dienstverlening en industrie. Daarnaast is hij voorzitter van de expertgroep omnichannel organisatie binnen het Shopping2020 programma van Thuiswinkel*. In die rol faciliteert hij een groep retailers bij het formuleren van een visie op de retailorganisatie van de toekomst en het opstellen van een actieplan. Naast zijn advies werkzaamheden is Rosman bovendien als mentor verbonden aan Startupbootcamp Amsterdam – binnen de accelerator begeleidt hij startende ondernemers met commerciële vraagstukken.

Eind vorig jaar sloot ook Frans Pigeaud zich als Associate Partner aan bij het netwerk van RevelX.

* Zie het artikel ‘17 adviesbureaus leiden Shopping2020 expertgroep’ voor meer informatie.

Nieuws

Meer nieuws over