Adviesbureau RevelX versterkt team met Frans Pigeaud

16 december 2014 Consultancy.nl
Meer nieuws over

Frans Pigeaud heeft begin deze maand het team van RevelX versterkt. Pigeaud, die de afgelopen jaren onder meer werkte als Partner bij The Bridge Business Innovators en Director bij PwC, is bij het Amsterdamse managementbureau benoemd tot Associated Partner.

RevelX is een adviesbureau gespecialiseerd in commerciële vraagstukken, waaronder het ontwikkelen van groeistrategieën, versnellen van productontwikkeling en de implementatie van sales & marketing transformaties. Het bureau is eerder dit jaar opgericht door voormalig BoerCroon Consulting partners Eric de Groot en Rene Jongen, en telt momenteel een team van zo’n 10 adviseurs. Naast De Groot en Jongen bestaat het partnerteam van RevelX uit Jeroen van der Vlugt en Marc Douma, die hiervoor ook partner waren bij het inmiddels failliete BoerCroon Consulting.

Eric de Groot, Rene Jongen, Jeroen van der Vlugt en Marc Douma

Per 1 december heeft RevelX de gelederen versterkt met Frans Pigeaud, een ervaren adviseur met meer dan 20 jaar advies- en projectervaring op het gebied van marketing en innovatie. Na jarenlang gewerkt te hebben bij Telemecanique en ING maakte hij in 1996 de overstap naar de adviesbranche, en ging hij aan de slag bij PwC Consulting. Na de overname van PwC Consulting door IBM bleef hij nog een tijdje aan boord bij IBM BCS, waarna Pigeaud medio 2005 vertrok naar The Bridge, onderdeel van Twynstra Gudde. Hij bleef ruim acht jaar als partner verbonden aan The Bridge, en na een jaar als zelfstandig adviseur gewerkt te hebben heeft hij zich nu aangesloten bij het groeiende Associate netwerk van RevelX.

Overige Associates die zich hebben aangesloten bij RevelX zijn onder andere Jeroen Schutz (voormalig EY en BoerCroon; ook als Associate verbonden aan Lysias Consulting Group), Marjolein Berends (voormalig Quint en BoerCroon) en CMC adviseur Eva van der Fluit (ex-BoerCroon).

Frans Pigeaud, Jeroen Schutz, Marjolein Berends en Eva van der Fluit

Pigeaud gaat zich bij RevelX focussen op de commerciële ontwikkeling van de sectoren zakelijke dienstverlening en energie. “Hij helpt bedrijven om hun innovaties commercieel succesvol te maken en er geld mee te verdienen. Topline en bottomline. Dat doet Frans door te helpen ontwikkelen van nieuwe producten/diensten, concepten of businessmodellen. Maar vooral ook in projecten waarin deze nieuwe business binnen of naast de bestaande business naar een commercieel succes worden gebracht,” aldus RevelX op zijn website over zijn nieuwste aanwinst.