RevelX verdiept innovatiediensten met software van Qmarkets

21 oktober 2022 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

RevelX heeft een partnership gesloten met Qmarkets, een aanbieder van platforms en tools die corporate-organisaties helpen om de innovatiekracht van startups binnen te halen.

Als onderdeel van de samenwerking zal RevelX het portfolio van oplossingen van Qmarkets onderbrengen in zijn eigen innovatie-aanbod. Daarmee wil het Nederlandse adviesbureau “beter advies” geven aan zijn klanten en hen helpen “innovation excellence” te bereiken.

Qmarkets levert momenteel een breed ecosysteem van innovatiemanagement-producten: Q-Ideate (een platform voor het managen van ideeën binnen de gehele levenscyclus), Q-Scout (een tool voor het managen van het M&A-portfolio), Q-Trend (een tool die inzichten levert in relevante innovatietrends), Q-Optimize (een tool voor het realiseren van operational excellence en continu verbeteren), en Q-Impact (een platform voor het managen van de progressie en impact van innovatieprojecten).

RevelX verdiept innovatiediensten met software van Qmarkets

De afgelopen periode maakte RevelX in zijn klantprojecten reeds gebruik van Qmarkets’ portfolio aan oplossingen. En aangezien de feedback vanuit klanten zeer positief is gebleken, heeft het adviesbureau nu besloten zijn samenwerking middels een partnership te formaliseren.

“Qmarkets heeft ons geholpen voor onze klanten veel meer waarde toe te voegen aan hun innovatieprocessen, wat heeft geresulteerd in exponentieel verbeterde innovatieprestaties”, zegt Eric de Groot, founding partner van RevelX. “Veel van onze klanten zijn klaar om hun innovatie-inspanningen naar het volgende niveau te tillen – samen zullen we zeer transparante, collaboratieve en beheersbare processen creëren om de innovatiedoelstellingen van onze klanten te ondersteunen.”

Qmarkets kan dankzij het partnership RevelX toevoegen aan zijn netwerk van voorkeursleveranciers, dat wereldwijd ruim vijftig advieskantoren telt, waaronder bekende namen als Deloitte, Grant Thornton en Point B.

“We zullen onze klanten kennis laten maken met de groeiexperts van RevelX om hen uitmuntende consultancydiensten te bieden”, laat Qmarkets-medeoprichter Michael Stilger weten. “Dit partnership biedt een enorm potentieel. Door onze krachten te bundelen zullen we organisaties over de hele wereld helpen hun innovatiestrategieën op te stellen en uit te voeren.”

RevelX werd in 2014 opgericht in Amsterdam en is gespecialiseerd in groeistrategie en innovatiewerk. Het bureau telt een team van twintig consultants en werkt voor opdrachtgevers als Accell, ASML, PostNL en Volvo.

Verder lezen: RevelX: Innovatievermogen heeft upgrade nodig om disruptie te voorkomen.

Vooraanstaande bedrijven die gebruikmaken van Qmarkets zijn onder meer Ab InBev, Ford, Lufthansa, Intel, Nestle, Philip Morris International en UniCredit. Het bedrijf, dat in 2006 werd opgericht, wordt ondersteund door verschillende durfkapitalisten.