Rob Nouwens chief commercial officer bij RevelX

18 maart 2020 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Innovatiespecialist RevelX heeft de 48-jarige Rob Nouwens aangetrokken als Chief Commercial Officer.

Nouwens kan bogen op jarenlange ervaring in commerciële en leidinggevende rollen, vooral in de telecom en IT-sector. Hij maakt de overstap vanuit NEP, een Nederlands bedrijf dat de televisie- en streamingproductie van (grootschalige) live en broadcastevenementen voor zijn rekening neemt. Ook verzorgt NEP livestreaming-evenementen, webcasts en webinars voor corporates. Nouwens vervulde bij het bedrijf de rol van Commercial Officer.

Voor die tijd was hij zes jaar Sales Director bij Amerikaans IT-bedrijf Insight Enterprises, en daarvoor werkte hij ruim negen jaar voor KPN. In zijn laatste rol gaf hij leiding aan de salesactivitietien van de Data Center-praktijk van de telecomreus. Eerder vervulde hij rollen bij NCR Corporation en UniXS. Hij studeerde in 1996 af in de Bedrijfseconomie.Rob Nouwens chief commercial officer bij RevelX

“Met zijn ruime werkervaring, sterke netwerk, gepassioneerde aanpak en grote affiniteit met technologie en innovatie – die Rob bij opdrachtgevers in de praktijk gaat brengen – hebben wij een fantastische teamspeler in huis gehaald”, zegt Eric de Groot, partner bij RevelX. “We zijn verheugd met zijn komst.” 

RevelX werd in 2014 opgericht door een groep voormalig partners van Boer & Croon. Het Amsterdamse advies en implementatiebureau is gespecialiseerd in innovatie en groei, en helpt opdrachtgevers – waaronder Accell Group, ASML, FrieslandCampina en Vanderlande – langs de hele cyclus van strategie tot en met implementatie. 

“Ik heb me altijd sterk verbonden gevoeld met innovatie”, vertelt Nouwens zelf. “RevelX heeft de afgelopen jaren een fantastische reputatie in de markt opgebouwd. Het bedrijf biedt een end-to-end dienstverlening en de aanpak van RevelX is zeer ondernemend en resultaatgericht. Deze combinatie is uniek en sluit voortreffelijk aan bij mijn werkwijze. Ik ben daarom zeer verheugd om een bijdrage aan de groei van RevelX te kunnen leveren.”

Eerder deze maand maakte RevelX-partner Jeroen van der Vlugt de overstap naar Defensie.