Wiebren Reitsema gestart als consultant bij RevelX

09 februari 2016 Consultancy.nl

Wiebren Reitsema is onlangs als consultant gestart bij RevelX. Twee jaar terug richtte Reitsema Mibell op, een digitaal boekingsplatform voor beauty & wellness diensten, dat hij eind vorig jaar verkocht. In zijn nieuwe rol zal Reitsema het team van RevelX versterken met zijn ruime kennis en ervaring, onder meer op het snijvlak van sales, business development en groeistrategieën.

Na zijn studie Bedrijfseconomie (Strategie Innovation Management) aan de Rijksuniversiteit Groningen en diverse internationale studie/werkervaringen (in Turkije, Brazilië en China), begon Reitsema zijn carrière in sales bij Evalueserve, een wereldwijde speler op het gebied van research, analytics en data management. Vanuit Chili richtte hij begin 2014 met een aantal van zijn toenmalige collega’s een digitaal boekingsplatform voor beauty services op: ‘Mibell’, dat onder zijn leiding de finale bereikte van de incubator ‘Imagine Business Lab’ (van het Microsoft Innovation Center).


Eind vorig jaar verkocht Reitsema, die gedurende zijn loopbaan ruime ervaring opdeed in onder andere sales, business development en management consulting, zijn bedrijf aan concurrent ‘BePretty’. Daarop besloot hij begin februari een nieuwe uitdaging aan te gaan en sloot zich aan bij RevelX, waar hij als Consultant aan de slag is gegaan. Het adviesbureau uit Amsterdam specialiseert zich in commerciële vraagstukken, waaronder het ontwikkelen van groeistrategieën, versnellen van productontwikkeling en de implementatie van sales & marketing transformaties. Of, zoals RevelX zich zelf omschrijft: “een growth strategy firm’: een snel groeiend strategie- en innovatie consultancy bureau dat organisaties laat groeien”.

Jeroen van der Vlugt, partner bij RevelX is blij met de komst van hun nieuwe collega: “Wiebren is een ondernemende en innovatieve consultant met een passie voor het realiseren van groei. Hij combineert Friese nuchterheid met creatief denkvermogen, en is zeer resultaatgericht. Met zijn internationale en ondernemende achtergrond geeft hij een impuls bij het realiseren van groei en innovaties in organisaties.”

Met de komst van Reitsema is het team van RevelX inmiddels uitgegroeid naar achttien professionals. Recentelijk versterkten ook Koen Klokgieters en Emilie Huber het partnerteam van RevelX*, respectievelijk als vijfde en zesde partner, nadat eind vorig jaar ook Björn Brekel zich als nieuwe Consultant aansloot.

* Het huidige partnerteam van RevelX bestaat uit: Eric de Groot, René Jongen, Marc Douma, Jeroen van der Vlugt, Koen Klokgieters en Emilie Huber.

Nieuws

Meer nieuws over