Emilie Huber aangesteld als partner bij RevelX

21 januari 2016 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Emilie Huber is onlangs aangesteld als nieuwe partner bij consultancybureau RevelX. Huber is onder meer afkomstig van Unilever, waar ze in haar laatste rol fungeerde als Marketing Manager voor Unilever Nederland. Daarna volgde een periode van ondernemerschap waarin zij (mede)oprichter was van marketingconsultancykantoor Branddoctors en modemerk Colori Shoes&Accessories lanceerde. Inmiddels heeft Huber zich verbonden aan RevelX waar ze zich zal bezighouden met het managen en uitbouwen van het investeringsportfolio van het bureau.

Emilie Huber is een professional met ruim twintig jaar ervaring op het snijvlak van merkenstrategie, marketing en ondernemerschap en binnen uiteenlopende sectoren (FMCG, Financiële dienstverlening, Telecom, Mode) en binnen zowel de B2C als B2B markten. Na een afgeronde studie bedrijfskunde in Groningen startte Huber haar loopbaan bij Unilever als Brand Manager en groeide later door tot Marketing Manager.

Na zo’n zes jaar bij Unilever te hebben gewerkt, was Huber medeoprichter van marketing consultancybureau Branddoctors, een strategisch marketingadviesbureau uit Nieuwegein. In 2010 besloot Huber opnieuw een andere richting in te slaan en richtte Colori Shoes&Accessories op, waarmee ze een geheel nieuw schoenenmerk in Nederland introduceerde. Hoewel de kleding- en schoenenbranche onder druk stond wist het bedrijf de afgelopen jaren flink te groeien. Zo won het bedrijf in 2012 de 'ING Retail jaarprijs' in de categorie beste starter.
Begin dit jaar was het tijd voor een nieuwe uitdaging en besloot Emilie Huber zich aan te sluiten bij RevelX, waar ze is aangesteld als partner. Opgericht in 2014* is RevelX een bureau dat zich specialiseert in commerciële vraagstukken, waaronder het ontwikkelen van groeistrategieën, versnellen van productontwikkeling en de implementatie van sales & marketing transformaties. Of, zoals het bureau zich zelf omschrijft: ‘een growth strategy firm’: een snel groeiend strategie- en innovatie consultancy bureau dat organisaties laat groeien’.

In haar nieuwe rol bij RevelX – dat naast zijn consultancypraktijk naar eigen zeggen ook investeert in nieuwe concepten, innovaties en ‘baanbrekende’ bedrijven – gaat Huber zich richten op het managen en uitbouwen van het investeringsportfolio. Jeroen van der Vlugt, tevens partner bij RevelX is verheugd over de komst van Huber: “Wij zijn er trots op dat ons snel groeiende bedrijf RevelX een echte ondernemer als Emilie aan zich verbindt. Wij ervaren dat de combinatie van consultancy en investeren uniek is in Nederland. Samen met Emilie kunnen we deze combinatie verder uitbouwen en meer waarde toevoegen aan onze klanten.”

Met de komst van Emilie Huber bestaat RevelX inmiddels uit 17 professionals, waarvan zes partners. In oktober 2015 werd Koen Klokgieters als vijfde partner toegevoegd aan het partnerteam van het bureau.

* RevelX werd opgericht door: Eric de Groot, Rene Jongen, Jeroen van der Vlugt en Marc Douma.