Koen Klokgieters 5de partner van adviesbureau RevelX

06 oktober 2015 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Adviesbureau RevelX heeft per 1 oktober 2015 haar partnerteam versterkt met Koen Klokgieters. Met de toetreding van Klokgieters telt het bureau 15 partners, consultants en (associate) adviseurs.

RevelX is een adviesbureau gespecialiseerd in commerciële vraagstukken, waaronder het ontwikkelen van groeistrategieën, versnellen van productontwikkeling en de implementatie van sales & marketing transformaties. Het bureau is vorig jaar opgericht door voormalig BoerCroon Consulting partners Eric de Groot en René Jongen, en heeft sinds de lancering een snelle groei doorgemaakt. Zo werd het team onder meer in december uitgebreid met Tim Strengers en Matthijs Groeneveld, en begint dit jaar verbond ook Matthijs Rosman zich als Associate Partner aan RevelX.


RevelX Partnerteam

Per 1 oktober is het partnerteam – naast De Groot en Jongen bestaande uit Marc Douma en Jeroen van der Vlugt – uitgebreid met een vijfde lid: Koen Klokgieters. De nieuwe partner heeft bijna 30 jaar (internationale) ervaring in strategie en innovatie in verschillende rollen, waaronder management consultant, thought leader, programma manager, executive, ondernemer, commissaris en coach. Na zijn start bij AT&T in het EMEA-Hoofdkantoor heeft hij gewerkt voor twee start-ups (spin-off van een technische universiteit). In 1999 trad hij in dienst bij Capgemini Consulting, waar hij ruim veertien jaar werkzaam bleef, in zijn laatste rol als VP Strategy & Innovation.

De afgelopen jaren richtte Klokgieters zich op Business Innovation & Entrepreneurship, een netwerk voor innovatie en ondernemerschap dat hij in 2013 heeft opgericht, en was hij als Associate Partner verbonden aan Groupmapping Management Consulting en Inpaqt. In zijn nieuwe rol als partner bij RevelX zal Klokgieters zich richten op het uitbouwen van de innovatie / groei propositie, gericht op zowel corporate organisaties alsmede het MKB segment.