Dienstverlener ABAB betrekt groter kantoor in Weert

28 augustus 2015 Consultancy.nl 1 min. leestijd

ABAB Accountants en Adviseurs betrekt komende maandag een nieuwe kantoorlocatie in Weert. Het allround accountancy- en adviesbureau is zijn huidige locatie in Weert ontgroeid en verhuist daarom naar een groter kantoor langs de A2.

Met ongeveer 700 werknemers is ABAB Accountants en Adviseurs een van de grootste zakelijke dienstverleners van ons land. Het allround accountancy- en adviesorganisatie opereert vanuit vier dienstlijnen: accountants, belastingadviseurs & juristen, consultants, en salaris- & personeelsdiensten. ABAB richt het zich voornamelijk op niet-beursgenoteerde bedrijven, organisaties uit de non-profitsector, particulieren en instellingen. Het advies- en accountantsbureau beschikt in totaal over 14 locaties verspreid over Zeeland, Noord-Brabant en Limburg, evenals een kantoor in Nijmegen.

ABAB Accountants en Adviseurs

Kantoor in Weert
Door een groei in zowel activiteiten in Limburg als het personeel op de locatie in Weert is ABAB zijn kantoor op Noordkade 4 ontgroeid. Om ruimte te kunnen bieden aan zijn grotere personeelsbestand en toegenomen activiteiten heeft ABAB Accountants en Adviseurs besloten om zijn vestiging in Weert te verhuizen naar een nieuw kantoor aan de Copernicusstraat 13a, langs de A2 snelweg. Komende maandag is het zover – dan wordt intrek genomen in het nieuwe pand.

“Onze klanten weten ons ook in Limburg steeds beter te vinden. Door een groei in ons klantenbestand en een bijkomende groei in ons personeelsbestand zijn we in het huidige pand in Weert inmiddels behoorlijk uit ons jasje gegroeid,” vertelt John Verhagen, Voorzitter Hoofddirectie van ABAB Groep. “Om die reden verhuizen we naar een nieuw pand op een zichtlocatie langs de A2. Vanuit deze locatie hopen wij onze klanten nog beter van dienst te zijn.” Naast Weert beschikt ABAB ook over een locatie in Venlo, de enige andere Limburgse vestiging van het bureau.