Margot Hoogendoorn versterkt RevelX als Consultant

18 maart 2016 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Onlangs is Margot Hoogendoorn gestart als nieuwe Consultant bij het Amsterdamse adviesbureau RevelX. Met de toetreding van Hoogendoorn bestaat het team van RevelX inmiddels uit negentien professionals, die zich voor opdrachtgevers bezighouden op het snijvlak van commerciële vraagstukken en groeistrategieën.

Margot Hoogendoorn behaalde een Master in Management of Technology aan de TU Delft en een Master in Accountancy & Control aan de Universiteit van Amsterdam. Vervolgens startte zij haar loopbaan als Financieel trainee bij PostNL. Bij het postbedrijf heeft zij verschillende rollen vervuld waaronder binnen de afdeling M&A en bij strategisch control. Hoogendoorn zette zich onder meer in voor de oprichting van een project management office, de strategie van PostNL in België en de strategie van de business unit PostNL Logistic Solutions. Daarnaast richtte Hoogendoorn in de zomer van 2011 – samen met Suzanne Garritsen, haar eigen bedrijf op, genaamd Jade Jackets, dat originele blazers voor vrouwelijke Young Professionals maakt. Hoogendoorn is bij het gehele process betrokken, van design en productie tot verkoop.

Begin maart was het tijd voor een nieuwe uitdaging en Hoogendoorn sloot zich aan bij RevelX, waar zij als Consultant is aangesteld. Het adviesbureau uit Amsterdam richt zich op commerciële vraagstukken, zoals het ontwikkelen van groeistrategieën, versnellen van productontwikkeling en de implementatie van sales & marketing transformaties. Of, zoals het bureau zichzelf omschrijft: “een growth strategy firm’: een snel groeiend strategie- en innovatie consultancy bureau dat organisaties laat groeien”. Over de kwaliteiten van hun nieuwe collega zegt RevelX: “Margot is iemand die op conceptueel niveau problemen oplost. Zij gelooft in logica en combineert dit met creativiteit. Zij kan goed tot de kern van complexe en verwarrende situaties doordringen.”

Met de komst van Hoogendoorn is het team van RevelX inmiddels uitgegroeid naar in totaal negentien professionals. Recentelijk versterkte ook Wiebren Reitsema het team als Consultant, en werd het partnerteam uitgebreid met Emilie Huber en Koen Klokgieters, respectievelijk als vijfde en zesde partner*.

* Het huidige partnerteam van RevelX bestaat uit: Eric de Groot, René Jongen, Marc Douma, Jeroen van der Vlugt, Koen Klokgieters en Emilie Huber.