Move Beyond team uitgebreid met Klaartje de Lange-Pelders

06 mei 2016 Consultancy.nl

Het team van project- en verandermanagement bureau Move Beyond is recentelijk versterkt met de komst van Klaartje de Lange-Pelders. De nieuwe project- en verandermanager is afkomstig van Capgemini, waar ze de afgelopen zeven jaar werkzaam was geweest, in haar laatste functie als Senior Projectmanager / Managing Consultant. De Lange-Pelders heeft ruime ervaring op het snijvlak van onder meer infrastructure outsourcing, change management en continu verbeteren.

Move Beyond is een organisatieadviesbureau met meer dan dertig professionals dat klanten helpt met project- en verandermanagement vraagstukken. In lijn met zijn ambitieuze groeiplannen voor de komende jaren is het team de afgelopen periode diverse malen versterkt met nieuwe adviseurs en projectmanagers. Zo werd begin 2016 het team uitgebreid met project- en verandermanager Mike Ferguson en werd eind vorig jaar Mike van Zelst aangesteld.

Recentelijk is het team van Move Beyond opnieuw versterkt en is Klaartje de Lange-Pelders aangetrokken als ervaren Project- en verandermanager. Gedurende haar loopbaan heeft De Lange-Pelders brede ervaring opgedaan als project- en verandermanager in de ICT, onder meer bij opdrachtgevers binnen de retail, (semi)overheid, energie- en uitzendbranche. Haar projecten waren gericht op ERP-implementaties, infrastructuur outsourcing, organisatieveranderingen en het opzetten, borgen en optimaliseren van processen. De Lange-Pelders studeerde ‘International Economy’ aan Maastricht University.

De afgelopen zeven jaar was De Lange-Pelders werkzaam voor zakelijk dienstverlener Capgemini, eerst anderhalf jaar als Projectleider (Capgemini Retail Solutions) en de afgelopen jaren in de rol van Senior Projectmanager en Managing Consultant (Capgemini Infrastructure Services). Gedurende haar tijd bij Capgemini vervulde De Lange-Pelders diverse projectmanagement opdrachten op het gebied van infrastructure outsourcing en specialiseerde zij zich op de volgende gebieden: Transitie & transformatie, Processen en Procedures (ITIL), Migraties, Kennisoverdracht, Servicedesk, Change Management, Communicatie en Continuous Improvement. Voorafgaande aan Capgemini was De Lange-Pelders verder werkzaam als Projectmanager bij Maxeda IT Services en was ze zo’n twee jaar werkzaam als trainee bij talentontwikkelaar ORMIT.

“De uitbreiding is in lijn met de ambitie van Move Beyond om te groeien en het team verder aan te vullen met nieuwe energie, kennis en ervaring”, zegt Arthur Verweij, algemeen directeur van Move Beyond over de komst van De Lange-Pelders. Hij voegt toe: “Klaartje is met haar kennis, ervaring en persoonlijkheid, een prachtige aanvulling op ons team en het gedachtegoed van Move Beyond. We zijn verheugd haar aan ons bedrijf te kunnen binden en zo nog meer toegevoegde waarde te kunnen leveren aan onze klanten.”

Nieuws

Meer nieuws over