Mike Ferguson treedt in dienst bij Move Beyond

23 februari 2016 Consultancy.nl

Mike Ferguson is in dienst getreden als project- en verandermanager bij Move Beyond, een project -en verandermanagement bureau uit Geertruidenberg. Ferguson werkte hiervoor zo’n tien jaar voor onder meer TNT, adviesbureau dutch en ASML.

Voordat Mike Ferguson (36) bij Move Beyond kwam, werkte hij 5 jaar als lijnmanager en project & procesmanager bij TNT Innight, de nachtdistributie business unit van logistieke dienstverlener TNT. Hij was circa vijf jaar werkzaam voor het bedrijf, in zijn laatste rol als leidinggevende, en daarvoor als projectmanager. Daarvoor was Ferguson consultant bij dutch, waarvoor hij op projectbasis werkzaam was voor verschillende opdrachtgevers zoals DHL Express, T-Systems, Achmea en NXP Semiconductors. Na het behalen van zijn Master in International Management aan de Radboud Universiteit Nijmegen begon hij zijn carrière bij hightechbedrijf ASML.

Gedurende zijn loopbaan heeft Ferguson ervaring opgedaan in verschillende disciplines zoals Supply Chain Management, Commercie en ICT. Zijn project ervaring strekt zich uit van Lean implementaties, business engineering, -proces inrichting en optimalisatie – vaak op het snijvlak van de klant en de interne organisatie – business (model) development, supply chain optimalisatie trajecten tot organisatie brede verandertrajecten.

Per 1 januari heeft Ferguson zich verbonden aan Move Beyond, een specialist op het gebied van organisatieverandering en projectmanagement. Over zijn keuze voor zijn nieuwe uitdaging zegt hij: “Ik sluit goed aan bij de waarden van Move Beyond. Ik ga graag voorop in het realiseren van verandering bij organisaties. Stilstand is tenslotte achteruitgang. De veranderaanpak van Move Beyond spreekt me daarbij erg aan en is een bruikbare kapstok voor het realiseren van een duurzame verandering.”

Arthur Verweij, algemeen directeur van Move Beyond: “Mike is een mooie aanvulling op ons team. Hij heeft relevante ervaring in zowel lijn- als projectmanagement en heeft ruime kennis van de bedrijfsprocessen van onze opdrachtgevers. Mike brengt de energie en de persoonlijkheid die nodig is voor succesvolle veranderingen.”

Met de uitbreiding in de vorm van Ferguson bestaat het team van Move Beyond uit 30+ projectmanagers en adviseurs.

Nieuws

Meer nieuws over