Krista den Drijver associé bij Lysias Consulting Group

27 april 2016 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Organisatieadviesbureau Lysias Consulting Group heeft Krista den Drijver aangetrokken als nieuwe associé. Met de komst van Den Drijver versterkt Lysias zich op het profiel van management en op de inhoud van strategische ruimtelijke en sociale vraagstukken. In haar nieuwe rol zal Den Drijver zich bij Lysias bezighouden met management-, governance- en samenwerkingsvraagstukken van opdrachtgevers.

Krista den Drijver is een interim manager en adviseur met jarenlange ervaring binnen zowel de private als publieke sector. Vanuit haar eigen adviesbureau PUUR Management, en als Associate bij Boer & Croon Management heeft ze de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met vraagstukken op het terrein van onder meer cultuur en erfgoed, ruimtelijke en sociale opgaven, water en duurzame energie. Zij richtte zich daarbij op samenwerkingen, koersbepaling, en inrichting van organisaties. Den Drijver studeerde af in Civiele techniek aan de TU Delft en volgde opleidingen aan Nyenrode Business Universiteit (Finance & Accounting) en TIAS School for Business and Society (Bestuur en Governance).
Onlangs besloot Krista den Drijver een nieuwe uitdaging aan te gaan en heeft zich als associé verbonden aan Lysias Consulting Group. Het organisatieadviesbureau uit Amersfoort levert diensten binnen het publieke domein en werkt met een team van adviseurs en interimmanagers aan maatschappelijke vraagstukken op het snijvlak van bestuur en organisatie, duurzaamheid, energie, economie en innovatie, het sociaal domein, ruimte en mobiliteit, en veiligheid. Zo adviseert Lysias bijvoorbeeld bestuurders en managers in de publieke sector over het realiseren van maatschappelijk rendement, in effectieve samenwerkingsverbanden.  

Magdeleen Sturm, algemeen directeur van Lysias, ziet in de nieuwe associé een belangrijke aanwinst: “Met de komst van Krista kunnen we onze groeiende kring opdrachtgevers goed blijven bedienen bij management-, governance- en samenwerkingsvragen bij het realiseren van maatschappelijke meerwaarde. Dat past bij ons profiel en is van groot belang nu diverse ontwikkelingen een transitie in het ruimtelijk en sociale domein vragen.”

Lysias Consulting Group is lid van de Raad van Organisatieadviesbureaus (ROA) en voert het ACP-certificaat (Accredited Consulting Practice), een wereldwijd kwaliteitskeurmerk voor adviesbureaus. Bij het bureau, dat vorig jaar zijn vijftienjarig jubileum vierde, werken met de komst van Den Drijver inmiddels 29 professionals, waarvan 7 associés. Begin dit jaar nog versterkte Lysias zijn team met vier nieuwe adviseurs.