ROA-lid Lysias Consulting Group viert 15-jarig bestaan

15 oktober 2015 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Meer nieuws over

Lysias Consulting Group bestaat dit jaar 15 jaar. Ter ere van deze bijzondere mijlpaal organiseert het organisatieadviesbureau vanmiddag een jubileumfeest voor klanten en relaties.

Opgericht in 2000 door vier ondernemers, is Lysias Consulting Group in de afgelopen 15 jaar gegroeid naar een team van meer dan 25 professionals met een sterke staat van dienst in het publieke domein. Het adviesbedrijf werkt met een team van adviseurs en interimmanagers vooral aan maatschappelijke vraagstukken op het snijvlak van bestuur en organisatie, duurzaamheid, energie en water, economie en innovatie, het sociaal domein, ruimte en mobiliteit, en veiligheid. Lysias is slechts een van de zeven bureaus in ons land die in het bezit zijn van het Accredited Consulting Practice-certificaat (uitgegeven door de Ooa) en is daarnaast lid van de ROA, de branchevereniging voor organisatieadviesbureaus in ons land.

Ter ere van haar bijzondere mijlpaal organiseert het bureau vanmiddag een jubileumfeest voor klanten en relaties. Het feest wordt gehouden in het kantoor van Lysias, gelegen aan Soesterweg 310-D te Amersfoort, een pand waar het bureau kort geleden introk. “Lysias groeit en dit pand is een inspirerende plek voor ontmoeting van onze professionals en onze partners. Het pand, industrieel erfgoed met een moderne inrichting, past bij ons karakter: ambachtelijk en innovatief,” zei Managing Director Magdeleen Sturm ten tijde van de formele opening van het kantoor.

Lysias Consulting Group kantoor

Het programma van het jubileumfeest ziet er als volgt uit. Vanaf 16.00 uur zijn de deuren van het pand geopend voor koffie, thee en gebak. “Naast een inkijkje op onze werkplek bieden wij je een inhoudelijk en inspirerend programma. Laat je verrassen door ideas worth spreading in de Lysi-X Talk of formuleer je adviesvraag en maak - in het kader van onze giving-back-actie - kans op een gratis adviestraject!” schrijft het bureau in de uitnodiging. Vanaf 17.00 uur verplaatsen de gasten zich naar het naastgelegen ‘Centraal Ketelhuis. “Daar heffen we het glas en spiegelen we kort op de ontwikkelingen in ons vak”, licht Sturm toe. Daarnaast reikt het bureau de ‘Wilbert van Seggelen-award* uit voor het meest innovatieve beleid van 2015.

Hoewel het bureau tijdens het event stilstaat bij de afgelopen 15 jaar, blikt Lysias ook vooruit. Het advies- en managementbureau wil de komende jaren blijven groeien, zegt Sturm. “We merken dat beslissers in het publieke domein ons goed weten te vinden en dat er behoefte bestaat aan de kwaliteit die wij leveren. Met een verjongd partnerteam** en deze prachtige locatie hebben we de voorwaarden voor groei ingevuld.”

* De Wilbert van Seggelen-award is vernoemd naar Wilbert van Seggelen, een adviseur die jarenlang voor Lysias werkzaam was en daarom ook de bijnaam “de nestor van Lysias” heeft gekregen. Wim Deetman vervult de rol van voorzitter van de tweehoofdige jury.

** Zo trad bijvoorbeeld eind vorig jaar de 32-jarige Marcel Benard toe tot het partnerteam.