Qhuba versterkt MDM praktijk met 2 ervaren adviseurs

21 januari 2016 Consultancy.nl

Qhuba heeft de afgelopen periode twee ervaren adviseurs toegevoegd aan zijn Master Data Management (MDM) praktijk: Norbert Donders en Ellen Kostelijk. Zij zijn alle twee vanuit hun eigen adviesonderneming verbonden aan de praktijk als associate, en worden ingezet in MDM-projecten bij klanten van de netwerkorganisatie.

De snelle opkomst van omnichannel en digitale technologieën heeft de afgelopen jaren het belang van data management aanzienlijk verhoogd. Ruim twee jaar terug besloten partners van Qhuba om op de ontwikkelingen in te spelen met de oprichting van een dedicated Master Data Management (MDM) praktijk. In deze service line wordt de kennis en ervaring gebundeld die de consultants van Qhuba, of ‘Qhubans’, hebben verworven sinds de start van Qhuba in 2007, en brengt alle adviseurs en associates met MDM-ervaring (Product MDM, Customer MDM en omnichannel-gedreven MDM-transitie) bij elkaar. De afgelopen twee jaar heeft de praktijk zich succesvol weten te onderscheiden van andere spelers in de markt, met als gevolg dat het team inmiddels bestaat uit ruim 20 professionals.

Om aan de groeiende pijplijn aan opdrachten te kunnen voldoen heeft Qhuba recentelijk twee ervaren professionals aan zijn MDM-praktijk toegevoegd. Ellen Kostelijk, die reeds sinds 2013 aan opdrachten van Qhuba meewerkte, is onlangs toegetreden tot het MDM-team. Vanuit haar eigen adviesonderneming Kostelijk Project Management is zij sindsdien onder meer betrokken bij MDM-projecten voor e-commercegigant Wehkamp en Office Depot Nederland. Haar ervaring met projectmanagement en IT-consultancy deed zij onder meer op bij FrieslandCampina, Atos, NXP Semiconductors en Schlumberger.

Een andere professional die zich onlangs heeft verbonden aan de MDM praktijk is Norbert Donders. Hij werkte ruim negen jaar voor Office Depot in verschillende Project en Data management functies. Daarvoor werkte Donders voor ruim 6 jaar voor SNS Bank als Informatie Architect, evenals voor DAF Trucks, als consultant voor KISS en een jaar bij de Koninklijke Landmacht. Sinds september is hij zelfstandig adviseur vanuit zijn onderneming Limbrage.

Nieuws

Meer nieuws over