Qhuba

Qhuba, is een netwerkorganisatie die klanten helpt bij de digitale transformatie. Strategie en technologie zijn sterker dan ooit met elkaar verbonden. Daar zijn organisaties nog niet op ingericht. Qhuba helpt bij alle vraagstukken die aan deze transformatie raken, zowel de bestuurlijke, de technologische als de veranderkundige.

Qhuba betekent letterlijk drive. De drive om klanten succesvol te maken in dit nieuwe tijdperk waarin veranderingen sneller gaan dan ooit. De drive om de IT-omgeving van onze klanten te flexibiliseren, zodat zij in staat zijn de veranderingen in hun markt een stap voor te zijn. De drive om mensen met elkaar te verbinden en kennis te laten vermenigvuldigen.

Qhuba helpt klanten op strategisch niveau bij de digitale transformatie en kan vervolgens ook de diepte in. De organisatie is namelijk georganiseerd rondom practices die zich focussen op afgebakende vraagstukken zoals digital strategy execution, business technology management, process optimization en customer interaction. Deze organisatiewijze geeft ons de mogelijkheid om de digitale transformatie van A tot Z te begeleiden. Van de enterprise architectuur die hoort bij strategische keuzes tot en met de invulling op applicatie- en zelfs dataniveau. En van de technologische kant van dit vraagstuk tot en met de veranderkundige kant: hoe krijg ik de mensen in mijn organisatie mee?

Qhuba treedt op als sparring partner in strategievraagstukken en kan vervolgens ook mensen leveren voor de uitvoering van het projectenportfolio.

Door onze organisatiewijze – een netwerkorganisatie waarbinnen zelfstandige professionals werken – kent Qhuba een cultuur die zich kenmerkt door leiderschap, het nemen van verantwoordelijkheid en een focus op continue verbetering. Wij zijn voortdurend gericht op het tot stand brengen van meetbare resultaten en concrete verbeteringen. We houden elkaar daarin scherp, want de partners in het netwerk zijn van elkaar afhankelijk. De tijd van uurtje-factuurtje is wat ons betreft voorbij. Het draait om het leveren van diensten die zichtbaar bijdragen aan het succes van de opdrachtgever.

Qhuba | Nieuws