Sylvano Aboikoni versterkt Annalise Market Intelligence

08 januari 2016 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Annalise Market Intelligence heeft zijn gelederen recentelijk versterkt met Sylvano Aboikoni. Afkomstig van Boer & Croon Management, is Aboikani als Market Intelligence Consultant in dienst getreden bij het Amsterdamse kantoor, waar hij klanten ondersteunt bij intelligence-projecten door middel van desk research en expert interviews.

Sylvano Aboikoni is een young professional die in 2012 afstudeerde in Strategic Management aan de Universiteit van Tilburg. Na zijn studie startte Aboikoni zijn loopbaan in het Young Executive Program bij Boer & Croon, een Management Development programma waarin fulltime opdrachten worden gecombineerd met een intensief opleidings- en trainingsprogramma. In zijn drie jaar bij Boer & Croon was Aboikoni onder meer betrokken als tender-consultant bij een internationaal automatiseringsbedrijf, bij een fusie in de entertainmentindustrie en verschillende analyses. Ook werd hij ingezet als projectmanager bij Youth Custodial Services, Public Services Rotterdam en op interim basis als teamcoördinator communicatie bij ABN AMRO Retail.

Begin november was het tijd voor een nieuw avontuur. Aboikoni heeft zich als Market Intelligence Consultant aangesloten bij Annalise Market Intelligence. Annalise is een adviesbureau op het gebied van market intelligence en werkt sinds zijn oprichting voor de top-100 bedrijven in het Nederlandse en internationale bedrijfsleven. De market intelligence specialist is gevestigd in Utrecht en heeft momenteel zo’n tien professionals in dienst. Aboikoni gaat zich bij het bureau richten op een naar eigen zeggen "creatieve mix van onderzoeksmethoden en –bronnen", waarbij de focus voornamelijk ligt op desk research en interviews met deskundigen. Met dit onderzoek zal hij bijdragen aan de market intelligence vraagstukken bij klanten.

In juli van 2015 breidde Annalise zijn team uit met Practice Manager Sander van Oort en Senior Consultant Evelien Dieleman (in 2011 winnaar van de VODW Dutch Marketing Thesis Award), en in augustus kwam daar Junior Consultant Jordi Teunissen bij.