Vier bureaus kanshebber op High Growth Awards 2015

02 november 2015 Consultancy.nl 2 min. leestijd

Het ondernemersplatform Port4Growth heeft onlangs de kanshebbers voor de 2015-editie van de ‘High Growth Awards’ bekendgemaakt. Onder de ruim tachtig beste groeibedrijven van Nederland bevinden zich dit jaar vier adviesbureaus: Frisse Blikken, Solid Professionals, UNC Plus Delta en The Next View. De winnaars worden op 25 november 2015 bekendgemaakt op het hoofdkantoor van Rabobank Nederland in Utrecht.

De High Growth Awards zijn een initiatief van Port4Growth, een platform dat on- en offline ondernemers bij elkaar brengt om de groei van hun bedrijven te stimuleren. De High Growth Awards zijn een jaarlijks terugkerende verkiezing waarbij de beste groeibedrijven in Nederland in de spotlights worden gezet. Onderscheidend van de groei-competitie is dat bedrijven en ondernemingen niet alleen beoordeeld worden op de grootte van hun groei, maar ook de kwaliteit daarvan. Voor de organisatie van de competitie en de uitreiking van de Awards werkt Port4Growth samen met Key Partners Rabobank, Philips en accountants- en adviesorganisatie Grant Thornton.

High Growth Awards

Genomineerden 2015 bekend
Onlangs heeft Port4Growth de 82 kanshebbers voor de High Growth Awards 2015 bekendgemaakt. De bedrijven hebben een omzet van minimaal €3 miljoen en hebben in de afgelopen jaren een minimale jaarlijkse groei van ten minste 10% behaald. Uit de zes regiowinnaars* wordt door een onafhankelijke jury een landelijke winnaar gekozen. Daarnaast worden ook dit jaar weer drie thema-awards uitgereikt, te weten de ‘Financieel gezonde groei’, ‘Innoveren, maken en groeien’ en ‘Best Instinct for Growth’-awards. Namens Grant Thornton neemt partner Larissa Keijzer plaats in de jury.

Tussen de deelnemende bevinden zich dit jaar ook organisaties uit de adviesbranche: Frisse Blikken, UNC Plus Delta, Solid Professionals en The Next View. Frisse Blikken is een adviesbureau uit Utrecht dat jonge professionals inzet bij organisaties in onder meer de bancaire, energie en FMCG-sector om te ondersteunen bij moderne uitdagingen. UNC Plus Delta, een specialistisch adviesbureau op het gebied van Lean en procesoptimalisaties, is voor het derde jaar op rij genomineerd voor de High Growth Awards. In 2014 was het samen met First Consulting genomineerd en in 2013 was het de enige vertegenwoordiger uit de branche. 

Frisse Blikken, UNC Plus Delta, Solid Professionals, Thenextview

Solid Professionals is een advies-, interim- en recruitmentbureau uit Utrecht dat sinds zijn oprichting in 2006 sterk is gegroeid. Recent voegde het bureau nog Leon Harbers en Martina Gasteovska aan zijn adviesteam toe. The Next View, tenslotte, is een SAP consultancybureau uit Den Bosch met ruim dertig professionals in dienst. Onlangs viel het bureau in de prijzen tijdens de SAP Quality Awards.

De winnaars van de awards worden op 25 november 2015 bekendgemaakt tijdens de uitreiking op het hoofdkantoor van Rabobank in Utrecht.

* De zes regio’s zijn Midden-Nederland, Noord-Holland/Flevoland, Noord-Nederland, Oost-Nederland, Zuid-Nederland en Zuid-Holland/Zeeland.