Leon Harbers en Martina Gasteovska versterken Solid

02 oktober 2015 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Meer nieuws over

Leon Harbers en Martina Gasteovska hebben onlangs het team van Solid Professionals versterkt. Beiden zijn aangesteld als Junior Consultant Finance & Risk. Harbers werkte tot voor kort als Corporate Finance Trainee bij M&A kantoor AenF Partners. Gasteovska werkte onder meer bij ConQuaestor, waar ze haar scriptie afrondde. Beide professionals zijn inmiddels gestart binnen de Advisory tak van het bureau.

Leon Harbers studeerde in 2014 af aan de Universiteit van Tilburg en behaalde achtereenvolgens een bachelor in Business / Managerial Economics en een master in Finance. Gedurende zijn studieperiode deed Harbers al werkervaring op bij Interpolis (als Insurance Consultant) en als stagiair bij Aquasound / VRS. In laatstgenoemde rol was hij verantwoordelijk voor de implementatie van een boekhoudsysteem en trainde het personeel in het gebruik ervan. Ook werkte Harbers voor de klantenservice afdeling van Tradzster, een online broker. Harbers volgde verder een stage bij fusie- en overnamekantoor AenF Partners als Corporate Finance Trainee. Daar zocht hij onder andere naar deals, hield zich bezig met bedrijfswaarderingen, stelde financiële voorstellen op voor klanten, bereidde presentaties voor en ondersteunde managers en analisten.

Begin september was het tijd voor een nieuwe uitdaging en sloot Harbers zich aan bij
Solid Professionals, een consultancybureau uit Utrecht met meer dan vijftig professionals. Het bureau helpt organisaties uit onder meer de financiële sector met vraagstukken rondom finance en risk management. Harbers is bij Solid Professionals gestart binnen de Advisory praktijk, als Junior Consultant Finance & Risk. “Door onder andere zijn open en sympathieke persoonlijkheid, zijn bestuurlijke ervaring bij Integrand en zijn financiële studie en werkervaring, past Leon heel goed in het profiel van onze Junior Consultant Risk & Finance”, zegt Marcel van Wersch, Partner bij het adviesbureau.

Leon Harbers en Martina Gasteovska - Solid Professionals

Martina Gasteovska behaalde vorig jaar een Bachelor in Economie & Bedrijfseconomie aan de Universiteit Utrecht en vervolgens een master in Finance (cum laude) aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Gedurende haar studie liep Gasteovska onder meer stage bij ABN AMRO binnen de afdeling Support & Control of Finance, Private Banking International. Daarna volgde een stage bij consultancybureau ConQuaestor, waar zij haar scriptie voltooide.

In het kader van haar afstudeerproject deed Gasteovska onderzoek naar de rol van de finance functie binnen Nederlandse woningcorporaties en de invloeden van de interne en externe omgeving. Op basis van haar bevindingen stelde zij een raamwerk op voor een optimale rol van Finance binnen woningcorporaties. Dat raamwerk werd door ConQuaestor overgenomen voor het adviseren van Nederlandse woningcorporaties. Ook Gasteovska is begin september gestart binnen de Advisory praktijk van Solid Professionals, tevens in de rol van Junior Consultant Finance & Risk. “Martina is intelligent, leergierig, ambitieus en communicatief vaardig, een dame met pit. Een goede mix voor een consultant en bovendien een goede aanvulling als collega binnen ons team”, aldus Van Wersch.