Dirk van de Kerkhof versterkt Bisnez Management

15 september 2015 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Per 1 juni is het projectmanagementteam van Bisnez Management uitgebreid met Dirk van de Kerkhof, een Young Professional afkomstig van PostNL, waar hij de afgelopen vier jaar werkte – in zijn laatste rol als Projectleider. Van de Kerkhof zal zich bij het groeiende organisatieadviesbureau de komende tijd voornamelijk bezighouden met projecten op het gebied van datamanagement.

Dirk van de Kerkhof behaalde in 2011 een master in Marketing Management aan de Nyenrode Business Universiteit. Daarvoor studeerde hij International Business and Languages aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Na zijn studie te hebben voltooid ging van de Kerkhof aan de slag bij PostNL als Projectleider/Service Marketeer. Uiteindelijk werkte hij ruim vier jaar bij de postverwerker en was hij onder meer betrokken bij de ontwikkeling en aansturing van een groot klantenportaal voor zakelijke klanten. Ook was hij mede verantwoordelijk voor de opzet van toekomstige beheerorganisatie voor het ontwikkelde portaal.

Bisnez Management Dirk van de Kerkhof

Deze zomer was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Van de Kerkhof sloot zich aan bij Bisnez Management. Hij is zeer blij met de stap die hij heeft gezet. “Binnen Bisnez Management word ik uitgedaagd mijn ambitie verder in te vullen en mij te ontwikkelen als projectmanager. Inmiddels ben ik ingeschreven bij verscheidende programma's om me officieel te certificeren als projectmanager”, aldus Van de Kerkhof.

Bisnez Management voor opdrachtgevers
Bisnez Management is een advies en managementbureau dat gespecialiseerd is in de ondersteuning van opdrachtgevers met vraagstukken op het gebied van projectmanagement, procesmanagement, governance en organisatie inrichting. En dat doet het adviesbureau uit Bergambacht alles behalve onverdienstelijk – in 2014 boekte het bureau voor het twaalfde jaar op rij winst.

Met rond de veertig projectmanagers en adviseurs behoort Bisnez Management inmiddels tot een van de gerenommeerde middelgrote spelers in de Nederlandse adviesbranche. Het afgelopen anderhalf jaar groeide het aantal professionals dat bij Bisnez Management aan het werk is, gestaag. In de loop van 2014 werden Stefan WijsmanBrenda van VulpenStefan Zoeteweij, Matthijs van der Vlist en Wim Nieuwenhuis aan het team toegevoegd. En ook in 2015 werd het team meerdere keren versterkt. In het eerste kwartaal met Astrid Huigen, Roel Steemers en Cris van der Meer, en halverwege het jaar met Kim Arts en Niki Laan.

Bisnez Management

Van de Kerkhof is bij Bisnez Management aan de slag gegaan als projectmanager. Het afgelopen kwartaal is hij onder meer begonnen met een uitdagend project voor een internationale financiële instelling. Daarbij draagt hij zorg voor specifieke dataverzameling vanuit de buitenlandse kantoren. Voor de komende periode zal Van de Kerkhof zich bij het bureau voornamelijk richten op ontwikkeling in projectmanagement en expertise op datamanagement. Peter Noordam, directielid bij Bisnez Management, is verheugd over de komst van weer een nieuwe, ambitieuze projectmanager, en vertelt: “Eén van onze doelstellingen is een groei te bewerkstelligen in het aantal medewerkers. En we zijn er trots op dat dit ook lukt. In twee jaar tijd hebben we ruim 10 nieuwe collega's aan Bisnez Management weten te binden. Dirk is er één van en hij zorgt voor een frisse blik, is leergierig en mensgericht en dat past goed binnen ons bedrijf.”