Stefan Wijsman projectmanager bij Bisnez Management

09 september 2014 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Stefan Wijsman heeft per augustus de gelederen versterkt van organisatieadviesbureau Bisnez Management. Wijsman is afkomstig van Profource, waar hij de afgelopen vijf jaar consultant was. Bij Bisnez gaat hij als projectmanager aan de slag, waar hij zich zal bezig houden met opdrachten die liggen op het raakvlak van business en IT.

Stefan Wijsman

Wijsman behaalde zijn bachelor Technische Bedrijfskunde aan de Technische Hogeschool Rijswijk. Vervolgens behaalde hij ook zijn Master titel in Strategisch Management aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, waarbij hij de invloed van topmanagementteams op managementinnovatie onderzocht. Tijdens zijn studie was hij twee jaar als associate werkzaam bij Towers Watson. In 2008 werd hij Management Trainee bij Young Colfield, waarbij hij verschillende opdrachten uitvoerde op het gebied van projectmanagement en het optimaliseren van processen.

Stefan Wijsman - Bisnez Management

Ruime ervaring

In zijn meest recente functie was Wijsman consultant bij Profource. Voor opdrachtgevers als het Erasmus Medisch Centrum, Ziggo, Prologis en DICTU, heeft hij meerdere opdrachten uitgevoerd op het gebied van projectmanagement, opleiding en procesverbetering. Opdrachten die zich richtten op het snijvlak van Finance, Business en IT. 

Sinds begin augustus heeft Stefan Wijsman de overstap gemaakt naar Bisnez Management, een specialist op het gebied van project- en programmamanagement. Bij Bisnez Management gaat Wijsman aan de slag als Projectmanager. Bisnez Management is verheugd met de nieuwe aanwinst. “Stefan neemt goede ervaring mee als projectmanager en is een prettig persoon. Hij is analytisch sterk en heeft oog voor zowel het belang van de organisatie als ook van de medewerkers. We zijn erg blij met zijn komst,” aldus het adviesbureau uit Bergambacht. 

Uitbreiding

Wijsman is na Stefan Zoeteweij de tweede nieuwe projectmanager die recent in dienst is getreden bij Bisnez Management. Het bureau heeft goede jaren achter de rug en wil graag investeren in de toekomst. Bisnez is nog steeds op zoek naar getalenteerde jonge projectmanagers, adviseurs en young professionals.