Bisnez Management op zoek naar Young Professionals

03 maart 2014 Consultancy.nl

Management- en adviesbureau Bisnez Management is op zoek naar jonge talenten om hun groeiambities te verwezenlijken. Academici tussen de 25 en 30 jaar met 2 tot 4 jaar werkervaring zullen in hun rol als adviseur of projectmanager door ervaren medewerkers worden gecoacht en nemen deel in een gericht ontwikkelprogramma. 

Eerder deze maand verwelkomde Bisnez Management al twee nieuwe adviseurs. Wim Nieuwenhuis, afkomstig van ConQuaestor, houdt zich bij het adviesbureau inmiddels bezig met vraagstukken op het gebied van procesmanagement, organisatieontwerp en verandermanagement. En Brenda van Vulpen, afkomstig van PwC, is als organisatieadviseur aan de slag gegaan. Door de verdere uitbreiding van de projectenportefeuille is Bisnez Management ook de komende maanden op zoek naar versterking.

Bisnez Management zoekt Young Professionals

Young Professionals

Het organisatieadviesbureau uit Bergambacht heeft wederom besloten Consultancy.nl in te zetten om Young Professionals te vinden. Bisnez Management zoekt met name ambitieuze jonge talenten die nu werkzaam zijn bij een groot consulting- of IT-kantoor en die de overstap willen maken naar een kleiner bureau. Welk profiel van jonge talenten Bisnez zoekt, is te vinden in de vacature ‘Talentvolle projectmanagers en organisatieadviseurs ’.

Volgens Peter Willem van Lindenberg, managing consultant bij Bisnez en verantwoordelijk de ontwikkeling van de Young Professionals, biedt Bisnez Management veel ruimte voor zelfontplooiing. Daarnaast vormen ook coaching en teambuilding een belangrijk fundament van het ontwikkelingstraject bij Bisnez. Zo worden regelmatig ontwikkelingsgesprekken gevoerd tussen de Young Professionals en de ervaren projectmanagers om de voortgang  te bespreken. Volgens Van Lindenberg is dat de “basis voor een snelle groei voor zowel de talenten als de organisatie als geheel”.

Nieuws

Meer nieuws over