ConQuaestor

Interim finance professionals, blijvende impact. Dat is sinds de oprichting in 2004 het motto van ConQuaestor.

Of het nu gaat om accountants, project controllers, risk manager of fintech consultants, als detacheringsbureau zetten wij ons in om voor iedere opdracht de juiste professional te selecteren. Dat betekent dat wij onze professionals altijd goed voorbereiden op de opdracht. Dat we kennisdelen en elkaar uitdagen.

En dat wij onze professionals, via onze eigen Academy, door het jaar heen blijven ontwikkelen, zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak. Zo certificeren wij onze professionals op het gebied van business analytics en business rapportages. Met als resultaat dat onze finance professionals niet alleen de opdracht correct uitvoeren, maar dat ze de organisatie ook beter voorbereiden op ontwikkelingen in de markt. Ongeacht of het een publieke of private organisatie betreft.

Expertise
ConQuaestor heeft in de loop der jaren veel ervaring opgedaan als het gaat om uiteenlopende opdrachten bij onder meer banken & verzekeraars, bouw & infra, hightech, de chemische industrie, universiteiten en de Rijksoverheid.

ConQuaestor | Nieuws