ConQuaestor

ConQuaestor is een adviesorganisatie die zich richt op het oplossen van de thema’s op de agenda van de CFO. Driehonderd consultants en interim managers bieden concrete oplossingen in finance en management voor de publieke en private sector. ConQuaestor is opgericht op 1 april 2004.

Consulting & Interim
ConQuaestor biedt haar expertise in de financiële discipline aan via twee vormen van dienstverlening: professionals die adviseren over de verandering die nodig zijn om tot betere resultaten te komen en professionals die er voor zorgen dat die veranderingen ook daadwerkelijk doorgevoerd worden.

Organisatorisch zijn deze twee groepen professionals binnen ConQuaestor ingedeeld in consultants en interimmers. Binnen beide groepen bestaat een brede range aan in te zetten kennis en ervaring, van interim CFOs en (assistent) controllers tot administrateurs in de interim divisie en van senior tot junior consultants in de consulting discipline.

Afhankelijk van de klantbehoefte en de opdracht bieden wij opdrachtgevers onze financiële expertise door regelmatig overleg in een adviesrol en/of door middel van een of meerdere professionals die permanent gedurende het traject bij de opdrachtgever aan oplossingen werken. Adviseurs en interimmers werken niet per definitie op afstand of op locatie, verschillende varianten zijn mogelijk en worden per opdracht en per opdrachtgever specifiek ingevuld.

ConQuaestor | Nieuws