ConQuaestor | Werken bij

Welke richting jij geeft aan jouw carrière bepaal je zelf. Dat doe je door wat je inmiddels weet en kunt, en door je wensen en keuzes voor de toekomst. ConQuaestor biedt jou daarbij alle vrijheid en wij helpen je om die ambities ook echt te realiseren.

Je moet bij ons alleen wel goed weten wat je wilt en vooral wat je kunt. Dat lijkt gemakkelijker dan het is. Waar ligt je passie en wat wil je daarmee bereiken? Heb je een goed beeld van je eigen kennis en capaciteiten? Weet je bijvoorbeeld ook wat je niet goed kunt, en wat er behalve kennis nog meer nodig is om echt verbeteringen te brengen in organisaties?

Het beter weten - de kennis alleen - is ons te vrijblijvend, te veel langs de zijlijn, en niet in het speelveld zelf. Beter kunnen betekent dat je niet alleen weet hoe je moet verbeteren, maar dat je dat ook in de praktijk brengt. En resultaat boekt. Dus ben jij een consultant die ook een onderscheid maakt tussen beter weten en beter kunnen? En zou je het ook nog eens beter willen? Bekijk of onderstaande functies bij je passen en neem vandaag nog contact op met ConQuaestor.

Contactinformatie
Zonnebaan 9-21 | 3542 EA Utrecht | +31 (0)88 2763000

ConQuaestor | Nieuws