Brenda van Vulpen versterkt Bisnez Management

14 februari 2014 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Bisnez Management heeft het team uitgebreid met Brenda van Vulpen. De adviseur is afkomstig van Big 4-kantoor PwC, waar ze de afgelopen tweeënhalf jaar in de Assurance praktijk werkzaam was als Senior Associate. Van Vulpen is sinds begin februari als Organisatieadviseur aan de slag gegaan bij het managementbureau uit Bergambacht. Zij gaat zich bezighouden met verschillende facetten van bedrijfsprocessen, risico’s en de financiële impact van organisatieveranderingen.

De afgelopen jaren heeft Van Vulpen een breed scala aan opdrachten uitgevoerd in zowel de publieke als private sector. Zo helpt ze bijvoorbeeld momenteel Gemeente Amsterdam met het optimaliseren van betaalprocessen en het verbeteren van procescontrol. En bij de Universiteit van Leiden is ze betrokken bij een project gericht op het uniformeren van onderwijsprocessen. Gedurende haar PwC-tijd heeft Van Vulpen gewerkt voor opdrachtgevers in onder meer de industriële sector en gehandicaptenzorg.

Brenda van Vulpen - Bisnez Management

Erasmus Universiteit

Aan de Rotterdamse Erasmus Universiteit behaalde de adviseur haar bachelor Economics & Business Economics (2006-2009). Vervolgens voltooide Van Vulpen haar master Accounting, Auditing & Control aan dezelfde universiteit. Voor haar afstudeerscriptie deed ze onderzoek bij KPMG Forensic & Integrity naar het effect van soft controls op ethisch gedrag van medewerkers. Vanaf 2011 volgde Van Vulpen nog een post-master Accountancy aan de Erasmus Universiteit.

Bisnez Management laat weten verheugd te zijn met de komst van de nieuwe adviseur: “Brenda is een toegewijd organisatieadviseur met een solide bedrijfseconomische achtergrond aangevuld met een ruime praktijkervaring op het gebied van financiën, management control en procesinrichting. Met haar bedrijfseconomische achtergrond, aangevuld met de post-master Accountancy, is Brenda in staat snel een beeld te vormen van de risico’s en financiële impact van organisatieveranderingen.”

Wim Nieuwenhuis

Het is voor Bisnez Management de tweede versterking in korte tijd. Onlangs versterkte ook Wim Nieuwenhuis de gelederen van het adviesbureau, hij maakte de overstap van ConQuaestor.