Wim Nieuwenhuis verruilt ConQuaestor voor Bisnez

13 februari 2014 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Wim Nieuwenhuis heeft de gelederen van Bisnez Management versterkt. De adviseur is afkomstig van branchegenoot ConQuaestor, waar hij bijna 6 jaar werkzaam was. Bij het managementbureau uit Bergambacht gaat Nieuwenhuis zich onder meer bezighouden met vraagstukken op het gebied van procesmanagement, organisatieontwerp en verandermanagement.

Nieuwenhuis rondde in 2007 zijn studie bestuurskunde aan de Universiteit van Tilburg af en voegde zich vervolgens in 2008 bij ConQuaestor. Gedurende zijn dienstverband bij het financieel adviesbureau voerde Nieuwenhuis een breed scala aan projecten uit in zowel de publieke als private sector.

Wim Nieuwenhuis - Bisnez Management

Projecten

Zo deed Nieuwenhuis bijvoorbeeld vorig jaar onderzoek voor Rijkswaterstaat naar de rol van procesmanagement binnen de organisatie en schreef hij een verbeterplan voor de implementatie van procesgericht werken. Ook begeleidde een grote procestransformatie bij verzekeraar Achmea. Daarvoor was Nieuwenhuis betrokken bij het risicomanagement van de bedrijfskritische processen bij energieleverancier Essent en de oprichting van een shared service center voor vier gemeenten in de Leidsche regio.

Bisnez Management laat weten verheugd te zijn met de komst van de nieuwe adviseur: “Wim is een betrokken bestuurskundige met jarenlange ervaring in de publieke en private sector bij het inrichten en optimaliseren van bedrijfsprocessen. Wim is pragmatisch en resultaatgericht en heeft oog voor de mensen binnen een organisatie, waardoor hij bij opdrachtgevers draagvlak voor verandering kan creëren” schrijft het adviesbureau op de eigen website.