Stefan Zoeteweij versterkt Bisnez Management

21 augustus 2014 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Stefan Zoeteweij is vorige maand aangesteld als Projectmanager bij Bisnez Management. De afgelopen 5 jaar werkte Zoeteweij bij Medizorg, waar hij zich ontwikkelde tot projectmanager en verantwoordelijk was voor het inrichten en realiseren van diverse projecten binnen het zorgdomein.

Stefan Zoeteweij
Zoeteweij behaalde in 2008 zijn bachelor Sociologie aan de Universiteit van Utrecht, en haalde vervolgens in 2010 zijn master Vraagstukken van Beleid & Organisatie . In 2008 was hij als adviseur bij Parnassia Bavo Groep verantwoordelijk voor het in kaart brengen en beschrijven van mogelijke verbeteringen aangaande het project ‘Psycho-educatie’ in de periode voorafgaande aan de livegang van een aantal e-Health producten. Tijdens zijn bachelor werkte hij als Helpdeskmedewerker bij ASR Verzekeringen. Vervolgens, in 2009, startte Zoeteweij als administratief medewerker bij Medizorg Holding, een specialist in thuisbehandeling uit Houten, waarna hij eind 2012 uitgroeide naar de rol van projectmedewerker.

In zijn vijf jaar bij Medizorg deed Zoeteweij ervaring op het gebied van projectmanagement op. Daarbij was hij verantwoordelijk voor het opstellen en controleren van rapportages, facturen en enquêtes en voor het relatiebeheer met farmaceuten. Bij Medizorg was Zoeteweij tijdens projecten voornamelijk gericht op het menselijke aspect waarbij hij draagvlak voor verandering creëerde. In 2014 maakte Zoeteweij de overstap naar de Rabobank, waar hij momenteel werkzaam is. Bij de bank is hij verantwoordelijk voor het inventariseren van de benodigde informatiebehoefte voor het inrichten van een datawarehouse.

Stefan Zoeteweij - Bisnez Management

Bisnez Management
Stefan Zoeteweij is begin juli een nieuwe uitdaging gestart als projectmanager bij Bisnez Management, een organisatieadviesbureau uit Bergambacht dat management- en adviesdiensten levert op strategisch en tactisch niveau. Bisnez Management is verheugd met de komst van Zoeteweij: “Stefan is een jonge enthousiaste projectmanager die creativiteit met een no-nonsense mentaliteit weet te combineren”.