3 nieuwe young professionals voor Bisnez Management

05 maart 2015 Consultancy.nl 4 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

In lijn met zijn groeiambities heeft advies- en managementbureau Bisnez Management drie nieuwe, jonge projectmanagers aangenomen: Astrid Huigen, Roel Steemers en Cris van der Meer. In 2015 wil Bisnez zijn groei verder doorzetten met een focus op meer ervaren professionals.

De afgelopen jaren is Bisnez Management, een organisatieadviesbureau gevestigd in het Zuid-Hollandse Bergambacht, sterk gegroeid. Het bureau telt inmiddels 33 management consultants, programma- en projectmanagers. Sinds 2014 heeft het adviesbureau zijn team versterkt met zeven nieuwe, jonge projectmanagers, waarvan drie begin februari.

Astrid Huigen, Roel Steemers & Cris van der Meer

Na in 2012 haar Master Organization Studies af te hebben gerond aan de universiteit van Tilburg en een jaar als projectmedewerker bij het Elkerliek Ziekenhuis te hebben gewerkt, startte Astrid Huigen als projectleider bij GGZ Westelijk Noord-Brabant. Gedurende drie jaar was zij verantwoordelijk voor een aantal organisatiebrede projecten, het bewaken van de inhoudelijke en financiële voortgang van alle lopende projecten en voorzag zij de instelling van strategisch advies. Huigen is gespecialiseerd in Projectmanagement, Procesverbetering, PMO, Contractmanagement en Project portfolio management. In haar nieuwe rol als projectmanager zal zij zich voornamelijk gaan richten op project- en procesmanagement, waarbij haar kracht ligt in het verbinden en behouden van overzicht. “De doorslaggevende factor om voor Bisnez Management te werken was de continue drijfveer om als opdrachtnemer zowel op individueel als teamniveau te excelleren. Onderdeel uitmaken van een team met brede expertise geeft mij de mogelijkheid tot sparren met collega’s op hoog niveau. De uitdaging voor mij ligt er nu om vol enthousiasme en inspiratie meerwaarde te creëren voor de klant en samen de beoogde doelstellingen te bereiken.”

Roel Steemers studeerde zowel af in Politiek als Communicatie. Vervolgens deed hij in zijn Management Traineeship bij ORMIT relevante ervaring op als project- en procesmanager bij verschillende opdrachtgevers in de financiële en high-tech sector. De kracht van Steemers ligt o.a. in zijn sterke analytische vaardigheden, zijn organisatievermogen en zorgvuldig stakeholdermanagement. In zijn nieuwe rol bij Bisnez zal hij zich vooral richten op het vlak van project- en verandermanagement. “Wat mij aansprak aan Bisnez Management is de mindset van de mensen: op een pragmatische manier de klant willen helpen en simpelweg die stap meer willen doen. We willen niet alleen vóór de klant werken, maar vooral mét de klant”, aldus Roel. “Ik ben gestart op een project waarin ik met mijn opdrachtgever in meerdere landen een nieuw systeem zal implementeren. De uitdaging zit in de complexiteit van stakeholders en de dynamiek in de business. Dat vind ik nu juist het interessante aan deze opdracht!”

Bisnez Management

In 2010 behaalde Cris van der Meer zijn Master in Bestuurs- en Organisatiewetenschap aan de Universiteit Utrecht (UU). Als Business Consultant bij Atos Consulting deed hij vervolgens vier jaar ervaring op met procesanalyse, IT-management en organisatieverandering in de onderwijs- en publieke sector. De kracht van Van Der Meer ligt o.a. op het gebied van procesanalyse, projectmanagement en verandermanagement. In zijn nieuwe functie als projectmanager en organisatieadviseur bij Bisnez Management ligt de focus op IT transformaties in de publieke sector. Van der Meer: “Vanaf het eerste moment dat ik met Bisnez in gesprek ben geraakt, sprak de focus op het laten schitteren van de klant, in combinatie met een mensgerichte organisatie die aanmoedigt om te excelleren, mij aan. Naast mijn opdrachten voor twee grote gemeenten ben ik ook direct betrokken geraakt bij de organisatie van de Bisnez Live borrel. Dat is leuk omdat ik daarmee mijn collega’s meteen goed leer kennen en vanaf dag 1 direct een bijdrage mag leveren aan het succes van Bisnez.”

Groeiambities
Bisnez Management wil zijn groeiambities het komende jaar voortzetten. In de rest van 2015 moeten nog eens 5 tot 7 nieuwe professionals worden aangetrokken. De focus ligt daarbij op projectmanagers en adviseurs met werkervaring tussen de 5 a 10 jaar. 'Maar ook met young professionals, die voldoen aan onze wensen, gaan we graag het gesprek aan', aldus het bureau.
Bekijk de vacatures van Bisnez Management.