Kim Arts en Niki Laan versterken Bisnez Management

19 augustus 2015 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Niki Laan en Kim Arts hebben het advies- en het projectmanagementteam van Bisnez Management versterkt. Kim is afkomstig van de ontwikkelingsbank FMO en werkte daarvoor zo’n vijf jaar voor KPMG als Manager Risk Consulting. In haar nieuwe rol bij Bisnez Management als management consultant zal zij zich vooral bezighouden op het snijvlak van Governance, Risk & Compliance. Niki volgde een traineeship bij de Gemeente Amsterdam en werkte daar vervolgens voor anderhalf jaar als directie- en bestuursadviseur. Bij Bisnez Management is zij inmiddels al enkele maanden als projectmanager actief en richt zij zich op procesoptimalisatie en procesmanagement.

Kim Arts heeft ruime ervaring zowel als adviseur als in de lijn. Na het behalen van haar master in International Business aan de Universiteit Maastricht, werkte Kim onder andere als projectcoördinator bij SNS Bank en als Compliance Officer bij SNS REAAL. Hierna maakte ze de overstap naar accountants- en advieskantoor KPMG, waar Kim zich als Manager Risk Consulting binnen de Advisory tak van het kantoor specialiseerde in Compliance, Operational Risk Management, Governance en Soft Controls.

Kim Arts, Niki Laan, Peter Noordam - Bisnez Management

Gedurende de vijf jaar dat zij bij KPMG werkte, rondde Kim de postgraduate opleiding Compliance en Integriteit Management af aan de Vrije Universiteit Amsterdam. In 2013 maakte Kim de overstap naar de Nederlandse ontwikkelingsbank FMO, waar ze tweeënhalf jaar de rol van Operational Risk Manager vervulde.

Niki Laan startte na haar master Arbeids en Organisatiepsychologie aan de UvA als trainee bij de Gemeente Amsterdam. Na drie opdrachten – op het vlak van Organisatieontwikkeling, Dienstverlening en bij de Staf van de Gemeentesecretaris – van elk acht maanden, ging zij ruim anderhalf jaar bij de gemeente Amsterdam aan het werk als adviseur van de directeur van de gemeentelijke belastingdienst.

In die rol adviseerde Niki de directeur Belastingen en het management team op diverse onderwerpen, zoals de ondertoezichtstelling van de dienst en de verbeterprogramma's. Daarnaast was ze verantwoordelijk voor strategisch bestuurlijk advies en de bestuurlijke besluitvorming, bereidde ze de staf met de wethouder Financiën voor en gaf ze vorm aan de wensen van het bestuur en de politiek binnen de gemeentelijke belastingdienst. Sinds anderhalf jaar is Niki bovendien commissielid Algemene Zaken voor de VVD bij de Gemeente Weesp.

Bisnez Management

Bisnez Management
Zowel Kim als Niki kozen recent voor een nieuwe uitdaging en hebben zich aangesloten bij advies- en management bureau
Bisnez Management, een bureau gespecialiseerd in vraagstukken op het gebied van projectmanagement, procesmanagement, governance en organisatie inrichting. Kim is per augustus aangesteld als management consultant, een rol waarin ze zich voornamelijk zal richten op Governance, Risk & Compliance. Eerder dit jaar, in mei, was Niki al begonnen bij Bisnez als projectmanager. Zij richt zich binnen het adviesbureau voornamelijk op procesoptimalisatie en procesmanagement.

Met de komst van de twee nieuwe professionals is Bisnez Management uitgegroeid naar een team van ongeveer veertig adviseurs. “Bisnez Management is heel blij met de komst van Niki en Kim, ze zijn een goede aanwinst voor ons bedrijf en ook voor onze opdrachtgevers. Ze zorgen voor een frisse wind, zijn ambitieus en passen goed in ons team,” aldus Peter Noordam, directielid bij Bisnez Management.