Elf adviesbureaus aanwezig op de Carriere beurs

07 maart 2011 Consultancy.nl

Begin maart vindt de De Nationale Carrièrebeurs 2011 plaats, het grootste carrière evenement voor studenten, starters en professionals die op zoek zijn naar een (nieuwe) baan. Ruim 200 werkgevers zijn aanwezig, waaronder ook 11 gerenommeerde adviesbureaus zoals Accenture, Capgemini, Deloitte, Gupta Strategists, KPMG en OC&C Strategy Consultants. 

Wouter Bos, partner bij KPMG, verzorgt samen met Nicolette van Dam de opening van het carrière evenement. Daarnaast zal Wouter Bos ook de carrière-workshop "Carrièretips van Wouter Bos" geven. Gastvrouw van De Nationale Carrièrebeurs 2011 is net zoals de afgelopen drie jaar Nicolette van Dam. Als gastvrouw zal zij diverse artiesten aankondigen (o.a. Gerard Joling en de 3J's), zal ze bij de opening aanwezig zijn en het populaire ‘The Road to Succes’ inleiden. 

De volgende adviesbureaus zijn met een stand aanwezig op De Nationale Carrièrebeurs: Accenture, AT Osborne, Boston Consulting Group, Capgemini, Cognizant, Deloitte, Gupta Strategists, KPMG, OC&C Strategy Consultants, Ordina en Ormit.

A.T. Kearney adviseur spreker in workshop

Mark Reijman (27), Senior Business Analyst bij A.T. Kearney, zal spreken tijdens de workshop ‘De kortste weg naar de top’. Reijman’s deelname is te danken aan het feit dat hij onlangs is benoemd tot Top 100 Best Graduate. 

Over De Nationale Carrièrebeurs 2011
Waar: Amsterdam RAI Wanneer: 11 en 12 maart 2011
Tijd: van 09:30 tot 17:30