A.T. Kearney adviseur Mark Reijman in BestGraduates100

14 januari 2011 Consultancy.nl
Profiel
Meer nieuws over

Mark Reijman (27), Senior Business Analyst bij A.T. Kearney, is benoemd tot Top 100 Best Graduate. De adviseur, inmiddels al bijna 3 jaar werkzaam bij het strategy consulting kantoor, kwam op #3 na Jessica Sun (ING) en Sander Winckels (NS). De Best Graduates Top 100 is samengesteld op basis van alle deelnemers van de Best Graduate Games in de afgelopen vijf jaar – Reijman had meegedaan aan de 2006 editie.

De tien grootste high-potentials die aan de verkiezing van Memory deelnamen verzamelden zich donderdagavond 5 januari in het Amsterdamse restaurant Bo Cinq voor het diner, en vooral: om aan te horen op welke plaats in de top-10 ze waren geëindigd. Gespannen gezichten. Logisch ook: de hoofdprijs was een internationale MBA-opleiding aan Nyenrode ter waarde van €32.500.

Drie adviesbureau sponsoren Best Graduates

Onder de werkgevers die de Best Graduate Game sponsoren zijn ook drie adviesbureaus: Boston Consulting Group, Capgemini en KPMG. Graduates die het heel ver hebben geschopt in de adviesbranche zijn o.a. Herman Dijkhuizen (bestuursvoorzitter KPMG), Emile Gostelie (Managing Partner van BCG Amsterdam) en Henk Broeders (CEO Capgemini Strategic Business Unit Continental Europe and Asia Pacific).

Over Mark Reijman

Naam: Mark Reijman (27)
Studie: Bedrijfseconomie, Nederlands Recht, Filosofie (Erasmus Universiteit)
Deelname aan BestGraduates 2006
Werkzaam bij: A.T. Kearney