OC&C Strategy Consultants

OC&C Strategy Consultants is een wereldwijde topstrategieboetiek met een volledige focus op groeistrategie, portfoliostrategie en overnamestrategie.

Wereldwijd zijn we actief met 12 kantoren in 9 landen, vanuit waar onze 600 consultants volledig toegewijd onze cliënten adviseren. In Rotterdam legt een team van 45 consultants zich toe op dit vak, vaak in samenwerking met de andere 11 OC&C-kantoren. Onze kracht zit in de mensen die wij aan ons binden en voor ons werken. Met hun unieke analytische en sociale vaardigheden zijn zij de motor achter onze dienstverlening. Alles wordt binnen OC&C Strategy Consultants in het werk gesteld om consultants de meest diverse, leerzame en unieke start van hun carrière te geven.

Wat we doen

We leggen focus op de vraagstukken die cruciaal zijn voor het voortbestaan en prestaties van onze cliënten.

We werken voor de bestuurders van een breed scala aan cliënten, waar we oplossingen bieden voor de meest uitdagende en veelbetekenende strategische problemen binnen consultancy. Bij OC&C geloven we in probleem-oplossend vermogen op basis van kwantitatief bewijs, scherpe analyse en substantiële ervaring. We bieden onze cliënten praktisch en toegepast strategieadvies, geen antwoorden van de plank. Elk probleem is uniek voor ons; er is geen generieke structuur of handleiding.

Onze cliëntenbasis is gevarieerd; sommige zijn multinationals, anderen grootbedrijf dat leiderschap kiest in nieuwe en snelgroeiende markten. Weer anderen zijn participatiemaatschappijen die hun portfoliobedrijven verder willen helpen. Allemaal zijn ze leidende organisaties die groot belang hechten aan geprioriteerde en bewezen strategie. De meeste cliënten bevinden zich in de sectoren detailhandel, consumentengoederen, zakelijke dienstverlening, media, technologie en logistiek.

OC&C Strategy Consultants | Nieuws