Zestgroup Masterclass Consultancy: nog enkele plekken

07 augustus 2015 Consultancy.nl

Het aanmeldingsproces voor de Masterclass Consultancy van Zestgroup, die in september van start gaat, is in volle gang. Het adviesbureau meldt dat diverse enthousiaste kandidaten inmiddels door de selectie zijn en dat er nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is voor nieuwe (bijna) afgestudeerde talenten, die zullen worden klaargestoomd voor een carrière in de consultancy.

Zestgroup
Zestgroup is een management consultancybureau dat zich richt op bedrijfsoptimalisatie en verandermanagement binnen diverse sectoren: Energie & Water, Industrie & Logistiek, Overheid, Purchasing en Zorg. Daarnaast biedt het IJsselsteinse bureau trainingen aan voor zowel eigen werknemers als voor die van klanten in zijn gecertificeerde opleidingsinstituut.

Masterclass

De klantenportefeuille van het bureau maakt een sterke groei door de afgelopen maanden. Om de toegenomen vraag tegemoet te komen is Zestgroup op zoek naar nieuw talent om zijn team uit te breiden. Voor net of bijna afgestudeerden heeft Zestgroup de Masterclass Consultancy ontwikkeld, een traineeship van een aantal maanden, die deelnemers klaarstoomt voor een carrière in de consultancy. Geïnteresseerden moeten snel zijn, want Zestgroup meldt dat er nog maar enkele plekken over zijn en dat het selectieproces in volle gang is.

Doelgroep & Programma
De Masterclass is bedoeld voor (net of bijna) afgestudeerde HBO/WO’ers in de richting van onder meer (bedrijfs)economie, bedrijfskunde, bedrijfskundige informatica of Management Economie en Recht (MER). Zestgroup is voornamelijk op zoek naar proactieve kandidaten met een sterk analytisch vermogen, procesmatig inzicht en oog voor samenwerking. Andere eigenschappen waar Zestgroup naar kijkt is doortastendheid, sterke ondernemingsdrang, deskundigheid en een positief kritische houding.

Zest Group - Masterclass Consultancy

Het programma start in september en bestaat uit een trainingstraject met zeer ervaren trainers en een ervaringstraject. Trainingen die op het programma staan, zijn onder andere: PRINCE2® Foundation, Agile / Scrum, Lean Six Sigma Yellow Belt, Personal Skills, Consulting Skills, Purchasing, Energy Business Fundamentals, Intake & CV, ICT- & data-essentials en ERP. Tijdens het ervaringstraject lopen de professionals mee met een senior consultant van Zest en leren ze de fijne kneepjes van het consultancy-vak zodat zij daarna volledig zelfstandig bij de klanten van het bureau aan de slag kunnen.

Geïnteresseerd?
Afgestudeerden die zich herkennen in het bovenstaande profiel kunnen zich aanmelden voor het programma door een mail te sturen met hun CV en motivatie. 

Nieuws

Meer nieuws over