Reinanke Haagsma versterkt adviesteam van GKSV

24 juli 2015 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Reinanke Haagsma is bij GKSV Reputatie | Communicatie | Public Affairs gestart als adviseur. Haagsma versterkt het adviesbureau op het gebied van strategische communicatie, positioneringsvraagstukken en de vertaling naar uitvoering.

De afgelopen jaren werkte Reinanke Haagsma bij MDF Training & Consultancy vooral op internationale projecten. Als Trainer Consultant adviseerde ze zowel MDF als externe klanten (voornamelijk NGO’s) over strategie, communicatie en project management. Daarvoor behaalde Haagsma haar master ‘Corporate Communications & Reputation Management’ aan de Manchester Business School. Tijdens haar studie liep ze stage bij TomTom en Hill & Knowlton in Londen.

Frank Körver, een van de vier medeoprichters van het in 2013 opgerichte bureau, over de nieuwste aanwinst: “Reinanke volgen we al een tijdje en we zijn blij dat ze voor GKSV gekozen heeft. We zijn ervan overtuigd dat onze klanten gaan profiteren van haar expertise en enthousiasme.”

Reinanke Haagsma en Frank Korver - GKSV

Met de toevoeging van Haagsma telt het team van GKSV nu negen medewerkers. Begin dit jaar trad Benjamin van Es in dienst, en in september vorig jaar werd het team uitgebreid met Maaike van Hooidonk en Mark van den Anker. “Het gaat goed met het bureau. Ik ben trots op het team dat we nu hebben samengesteld,” aldus Körver. 

GKSV helpt klanten bij het oplossen van strategische vraagstukken op het gebied van reputatie, communicatie en public affairs. Het bureau is gevestigd in het Amsterdamse MediArena.