2 adviseurs versterken communicatieadviesbureau GKSV

26 september 2014 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Communicatieadviesbureau GKSV heeft de gelederen per 1 oktober uitgebreid met twee nieuwe adviseurs: Maaike van Hooidonk en Mark van den Anker. Met de komst van de twee professionals versterkt het Amsterdamse bureau haar adviestak op het gebied van public affairs en stakeholder management. 

GKSV is begin vorig jaar opgericht door vier voormalig adviseurs van BoerCroon. Het boutique advieskantoor help opdrachtgevers bij het oplossen van vraagstukken op het gebied van reputatie, communicatie en public affairs. Om tegemoet te komen aan de stijgende vraag naar diensten heeft GKSV besloten om het team per 1 oktober met twee professionals uit te breiden.

Mark van den Anker - Maaike van Hooidonk

Mark van den Anker (1980) brengt ervaring mee uit een sector die momenteel politiek en maatschappelijk onder een vergrootglas ligt: de gezondheidszorg. De afgelopen periode heeft Van den Anker als public affairs adviseur en hoofd communicatie voor de artsenfederatie KNMG gewerkt aan diverse medisch-ethische vraagstukken, maar ook aan de verbetering van patiëntenrechten. Tevens is hij nauw betrokken geweest bij diverse lokale en landelijke verkiezingscampagnes van de VVD.

Maaike van Hooidonk (1984) heeft de afgelopen jaren als public affairs adviseur bij Schiphol Group gewerkt. Daarmee brengt ze ervaring en kennis mee over de luchtvaart- en infrastructuursector. Zo heeft Van Hooidonk onder meer een bijdrage geleverd aan de regionale lobby van Schiphol. Voor Schiphol Group was zij als public affairs consultant werkzaam bij Berenschot en ook van Hooidonk is betrokken geweest bij de uitrol van diverse VVD campagnes. 

“Met hun uitgebreide ervaring op het gebied van public affairs, strategische communicatie en campaigning, en hun gevoel voor humor gaan wij, maar vooral ook onze klanten veel plezier beleven aan Van den Anker en Van Hooidonk,” aldus Hein Greven, partner bij GKSV.

Hein Greven - Charlotte Bouman - Vivian Videler

Met de komst van Van Hooidonk en Van den Anker bestaat het GKSV team inmiddels uit acht teamleden. Eerder maakten al Charlotte Bouman en Vivian Videler de overstap naar het consultancybureau.