Adviesbureau GKSV versterkt met Charlotte Bouman

06 december 2013 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Charlotte Bouman (1990) is op 1 december als adviseur in dienst getreden bij adviesbureau GKSV. Bouman gaat zich vooral bezighouden met vraagstukken op het gebied van corporate communications.

Onlangs behaalde Bouman haar mastergraad in Meertalige Professionele Communicatie aan de Universiteit van Antwerpen. Daarvoor studeerde ze in Eindhoven aan de Fontys Hogeschool alwaar ze haar bachelor Communications haalde. In het kader van haar studie heeft Bouman twee jaar geleden bij BoerCroon een onderzoek gedaan naar de rol en toegevoegde waarde van de communicatieafdeling in 2020. Momenteel is zij voorzitter van Logeion Young Professionals, een community binnen de beroepsvereniging Logeion die zich speciaal richt op studenten en professionals tot dertig jaar.

Charlotte Bouman - GKSV

GKSV is in februari 2013 opgericht door vier oud-adviseurs van BoerCroon: Hein Greven, Frank Körver, Peter Stroink en Arnoud Verhage. Het boutique-advieskantoor GKSV richt zich vooral op strategische vraagstukken over reputatie, communicatie en public affairs. De GVSK-adviseurs werken onder meer voor Eneco, Ahold Europe, Gasunie, Achmea en FrieslandCampina.

In een reactie laat Frank Körver weten blij te zijn met de komst van ‘millennial’ en talent Bouman: “Organisaties hebben behoefte aan vernieuwende ideeën op het snijvlak van organisatie, strategie en samenleving en daar kan Charlotte een grote bijdrage aan leveren. Onze klanten zullen zeker plezier hebben van haar frisse inzichten en can-do mentaliteit. Zij past bovendien als geen ander bij onze kernwaarden strategisch, authentiek en ondernemend”.