Eva Huis in 't Veld versterkt Amsterdams bureau GKSV

27 mei 2016 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Amsterdams bureau GKSV heeft de gelederen versterkt met Eva Huis in ’t Veld. In de rol van junior Public Affairs adviseur gaat Huis in ’t Veld zich vooral bezighouden met vraagstukken op het gebied van public affairs en stakeholder management.

GKSV helpt klanten bij het oplossen van vraagstukken op het gebied van reputatie, communicatie en public affairs. Het bureau, opgericht begin 2013 door vier voormalig adviseurs van Boer & Croon, onderscheidt zich volgens eigen zeggen door de geïntegreerde aanpak van strategische communicatie en public affairs.

Begin deze maand heeft GKSV Eva Huis in ’t Veld aan de gelederen toegevoegd. Zij heeft hiervoor onder meer gewerkt en stage gelopen bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Daar hield zij zich als beleidsmedewerker bezig met de politieke ontwikkelingen in Noord-Afrika en het Midden-Oosten. In deze functie heeft Huis in ’t Veld een goed beeld gekregen van de politieke en maatschappelijke processen in zowel Nederland als op internationaal gebied. Ook werkte ze als communicatie en PR medewerker bij Dam & Partners Architecten.

Eva Huis in 't Veld - GKSV

Huis in ’t Veld studeerde Communicatiewetenschap  aan de Universiteit van Amsterdam. Aan de UvA heeft ze ook de Masters Political Communication en International Relations afgerond.

Bij GKSV gaat ze zich in de functie van junior consultant richten op public affairs dienstverlening. Daarbij focust ze met name op de Stakeholder Intelligence Monitor (SIM) – een GKSV tool die organisaties inzicht geeft in belangrijke maatschappelijke en politieke ontwikkelingen. “Steeds meer organisaties kiezen voor deze toonaangevende monitoring service,” aldus Frank Körver, partner bij GKSV, “hierdoor was uitbreiding noodzakelijk.” Met de komst van Huis in ’t Veld bestaat het team van GKSV uit 11 adviseurs.

Maaike Hellingman-van Hooidonk, sinds begin dit jaar partner bij GKSV, voegt toe: “Met de kennis en ervaring van Eva over ambtelijke en politieke processen verwachten wij onze dienstverlening verder te kunnen ontwikkelen. Daarnaast is Eva een prettige persoonlijkheid om mee te werken.”