Vier Boer & Croon adviseurs starten adviesbureau GKSV

02 februari 2013 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Vier adviseurs van Boer & Croon hebben een nieuw adviesbureau opgericht: GKSV. Het advieskantoor richt zich vooral op strategische vraagstukken over reputatie, communicatie en public affairs.
 
De mede-oprichters – Hein Greven, Frank Körver, Peter Stroink en Arnoud Verhage – waren tot 1 januari werkzaam bij de consultancytak van Boer & Croon. Zij hebben jarenlang samengewerkt aan opdrachten op het gebied van strategie, verandering en organisatieontwikkeling.
 
“We hebben een goede klik met elkaar, hebben altijd met plezier samengewerkt en kijken op eenzelfde manier tegen advieswerk aan” zegt Frank Körver. “Door te kiezen voor zelfstandigheid kunnen we ons volledig richten op wat we het liefste doen: slimme en praktische oplossingen bedenken voor vraagstukken op het snijvlak van strategie, management en communicatie."
 
GKSV Adviseurs
 
De naam GKSV is afgeleid van de achternamen van de mede-oprichters. “Onze klanten kiezen in de regel voor onze persoonlijke expertises en netwerken. Daarom hebben we gekozen voor GKSV en niet voor een algemene of fantasienaam. Het gaat bij klanten om de vent en minder om de tent zoals dat heet,” legt Körver uit.
 
GKSV is gevestigd aan de Amstelveenseweg 760 in Amsterdam, in hetzelfde gebouw als Boer & Croon.