GKSV verhuist kantoor naar MediArena, Amsterdam

30 januari 2015 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Adviesbureau GKSV verhuist per 1 februari naar de MediArena in Amsterdam. Belangrijkste reden voor de verhuizing is de groei die het bureau sinds zijn oprichting – nu twee jaar geleden – doormaakt. “Een kantoor met veel ruimte, ruime parkeergelegenheid, moderne vergaderfaciliteiten en met inspirerende bedrijven zoals Endemol” licht Frank Körver, partner en mede-oprichter van GKSV, de keuze voor het nieuwe kantoor toe.

GKSV Reputatie I Communicatie I Public Affairs werd in februari 2013 opgericht door Hein Greven, Frank Körver, Peter Stroink en Arnoud Verhage, allen voormalig adviseurs van BoerCroon. De vier professionals besloten samen verder te gaan en een eigen adviesbureau op te zetten, vanuit de overtuiging dat excellente communicatie de komende jaren een steeds grotere rol gaat spelen voor het succes van organisaties, projecten en bestuurders. “We geloven in de toegevoegde waarde van strategische communicatie en public affairs en in het samen met klanten werken aan oplossingen die het verschil maken. Van inspiratie tot realisatie dus. Nu, twee jaar later, blijkt dat een zeer werkbaar concept", stelt Körver. 

GKSV verhuist kantoor naar MediArena

Forse groei
In februari bestaat GKSV twee jaar. Begonnen met vier man is GKSV inmiddels uitgegroeid tot acht professionals*. En het adviesbureau streeft ernaar verder te groeien en zijn team uit te breiden om te kunnen voldoen aan zijn groeiende klantenbestand. GKSV oriënteert zich tevens op de internationale markt, waarin het een samenwerking is aangegaan met het Interel-netwerk, dat zich wereldwijd richt op public affairs en strategic communications. Die samenwerking heeft geleid  tot meer internationale opdrachten. Ook organiseert het kantoor steeds meer inhoudelijke roundtables om tot vernieuwende inzichten te komen. "Tegen het licht van deze ontwikkelingen besloot GKSV dat het tijd was voor een groter, moderner en inspirerender kantoorpand", aldus Körver. 

MediArena
Deze eigenschappen werden gevonden in de MediArena 9, te Amsterdam. Per 1 februari zal GKSV het nieuwe onderkomen betrekken. “Met de keuze voor de MediArena kiezen we voor een modern pand met veel ruimte, volop parkeermogelijkheden, de modernste vergaderfaciliteiten en inspirerende buren zoals onder meer Endemol. En niet onbelangrijk, de koffie in de bar en de lunch in het restaurant smaken bijzonder goed”, zegt Körver over de keuze voor het nieuwe kantoor.

* Zo werd bijvoorbeeld GKSV eind 2013 versterkt met Charlotte Bouman. En in september vorig jaar traden Maaike van Hooidonk en Mark van den Anker in dienst.