Benjamin van Es versterkt adviesbureau GKSV

26 februari 2015 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Benjamin van Es is op 1 februari als adviseur in dienst getreden bij adviesbureau GKSV. Van Es, die afkomstig is van EPPA Politiek & Lobby, gaat zich bij het Amsterdamse bureau vooral bezighouden met vraagstukken op het snijvlak van public affairs en stakeholdermanagement.

GKSV Reputatie | Communicatie | Public Affairs helpt klanten bij het oplossen van vraagstukken op het gebied van reputatie, communicatie en public affairs. Het bureau is sinds de oprichting zo’n twee jaar geleden gegroeid naar een team van zeven adviseurs. Onlangs sloten Mark van den Anker en Maaike van Hooidonk zich nog aan bij GKSV.

Benjamin van Es, GKSV

Per 1 februari 2015 heeft het bureau de gelederen versterkt met Benjamin van Es (1987), waardoor het GKSV team nu acht werknemers telt. Van Es is al een aantal jaren politiek actief en startte zijn carrière bij EPPA Politiek & Lobby. Hij heeft ruime ervaring op het gebied van stakeholderdialoog; van het voeren van gesprekken met politici tot het volledig uitdenken en uitwerken van campagnes. Van Es behaalde zijn Master in Bestuurskunde (Universiteit Leiden) waar hij zich specialiseerde in politicologie en belangenbehartiging.

Met de komst van Van Es geeft GKSV een impuls aan zijn public affairs tak. Hij zal breed ingezet worden om klanten te ondersteunen bij maatschappelijke en politieke vraagstukken, daarnaast zal Van Es zich inzetten om Political Intelligence – GKSV’s politieke- en maatschappelijke monitoringsysteem – verder te ontwikkelen. “Benjamin is in meerdere opzichten een aanwinst voor de snel groeiende public affairs praktijk van GKSV. Hij brengt aanvullende expertise mee op het gebied van monitoring, campagnes en sociale media. Daarnaast heeft hij een verfrissende kijk op de moderne inzet van public affairs voor organisaties”, aldus Hein Greven, partner bij GKSV.