Dicitas Consulting host Digital Innovation Summit 2015

23 juli 2015 Consultancy.nl

Op donderdag 24 september vindt in Fort Voordorp in Groenekan de Digital Innovation Summit 2015 plaats, een evenement waar toonaangevende bedrijven – aan de hand van echte case studies – hun digitale ideeën zullen presenteren en waar digitale innovaties centraal staan. Het evenement wordt net als in 2014 georganiseerd door consultancybureau Dicitas Consulting.

Anno 2015 neemt digitalisering binnen alle sectoren toe: iedereen moet mee met de stroom van een alsmaar veranderende markt en de razendsnelle opkomst van nieuwe technologieën. Digitalisering zal de komende jaren een enorme impact hebben op vrijwel ieder segment, zoals de overheid, het onderwijs, de zorg of bijvoorbeeld de verzekeringsmarkt. 

Digital Innovation Summit 2015

Om professionals te helpen digitalisering beter te begrijpen en de laatste trends en ontwikkelingen met elkaar door te nemen, wordt eind dit jaar, op 24 september, de Digital Innovation Summit georganiseerd, gehouden in Fort Voordorp in Groenekan. De organisatie ligt net als vorig jaar in handen van Dicitas Consulting, een snelgroeiend adviesbureau* dat zich richt op het ondersteunen van opdrachtgevers bij digitale transformaties en specifieker de ontwikkeling en implementatie van digitale businessmodellen en digitale technologie.

Digital Innovation Summit
Tijdens de Digital Innovation Summit zullen diverse sprekers van Dicitas Consulting en zijn netwerkpartners** de bezoekers – bestaande uit senior level professionals werkzaam binnen Marketing, Sales, Service, CRM, SCM, Strategy of Digital – meenemen in de wereld van digitale innovatie. Zij leren onder meer hoe digital kan bijdragen aan het succes van hun organisatie en wat er nodig is een digitale leider te worden. Naast diverse interactieve ‘breakout’ sessies en plenaire presentaties biedt het evenement ook de gelegenheid om te netwerken met de aanwezige experts en concullega ’s. Een overzicht van de key note sprekers van deze editie:

Sprekers tijdens Digital Innovation Summit

* Dicitas Consulting werd in 2013 opgericht door Martin Hermsen en Rufus Udo, twee ex-Accenture partners. Het adviesbureau is de afgelopen twee jaar snel gegroeid tot een team van meer dan 20 consultants en associés. Onlangs breidde Dicitas Consulting zijn activiteiten uit naar de Belgische en Luxemburgse markt en breidde het zijn partnernetwerk uit door het aangaan van een samenwerking met Thunderhead.

** Het partnernetwerk van Dicitas Consulting bestaat uit de volgende bedrijven: Inergy, Falcon Social, efocus, Manhattan, Thunderhead, Amazon webservices en Adnovate.

Nieuws

Meer nieuws over