Paul Marselis versterkt Customer & Channel praktijk Dicitas Consulting

29 november 2016 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Dicitas Consulting heeft de gelederen versterkt met Paul Marselis, die na drie jaar voor een management consultancykantoor in het buitenland te hebben gewerkt weer op het oude nest is teruggekeerd. Paul zal zich in zijn rol als Senior Consultant vooral gaan richten op sales- en marketing transformaties en customer (digital) experience vraagstukken.

Na het afronden van zijn Bachelor in International Business & Management Studies in Amsterdam behaalde Paul Marselis in 2011 een Master in Marketing Management aan de Rotterdam School of Management (RSM), Erasmus Universiteit. Tijdens de laatste maanden van zijn studie zette hij een eigen bedrijf op, vervolgens ging Paul aan de slag als Brand Analyst bij een reclamebureau in Amsterdam. In 2013 verhuisde Paul naar Dubai en werkte hij als Management Consultant bij Mentor Global Consultants, een management consultancy actief in de Verenigde Arabische Emiraten.

Na drie jaar in de regio te hebben gewoond en gewerkt besloot Paul onlangs terug te keren naar Nederland en sloot zich aan bij Dicitas Consulting
, een consultancybureau gespecialiseerd in digitale transformaties. Begin deze maand is Paul als Senior Consultant toegevoegd aan de Customer & Channel praktijk van het adviesbureau. Vanuit zijn ervaring als management consultant en achtergrond in marketing zal hij opdrachtgevers helpen met onder meer sales & marketing transformaties, digitalisering en customer excellence. “Ik ga bedrijven helpen (weer) digitaal verbinding te maken met hun klanten en om de concurrentie voor te blijven”, aldus Paul.

Paul Marselis - Dicitas

Paul zal bovendien een rol spelen in het verder uitbouwen van Dicitas Consulting’s ‘Digital Performance Benchmark’ in de markt – een raamwerk dat het bureau ontwikkelde om de digitale volwassenheid van organisaties naar een hoger niveau te tillen. “Het model helpt organisaties inzicht te verkrijgen in hoe zij op digitaal vlak presteren binnen hun sector en hoe en op welke gebieden ze – door het vergelijken van hun prestaties met die van hun branchegenoten – winst kunnen behalen”, legt Paul uit.

Over zijn nieuwe avontuur bij Dicitas Consulting zegt de kersverse Senior Consultant: “Ik kijk er erg naar uit om samen met mijn collega’s bij Dicitas aan mooie projecten te werken en klanten een duurzaam product af te leveren waar ze ook echt wat aan hebben. Bij Dicitas Consulting zie ik veel mogelijkheden om samen met het bedrijf te groeien, inhoudelijk bij te dragen aan zowel projecten maar ook aan de pipeline en hoop ik mij op persoonlijk en professioneel vlak verder te kunnen ontwikkelen.” 

Digitale excellentie
Eerder dit jaar organiseerde Dicitas Consulting de ‘Digital Dominance Awards’ – een vakprijs die in het leven is geroepen om digitale excellentie te belonen. 21 bedrijven werden erkend als digitale leiders, met de retailsector en H&M als belangrijkste voorlopers.